Gomorrn

Klockan är lite över halv ett och vaknade för typ en halvtimme sen. Har suttit ute med mamma på Terassen och käkat frukost.
vad gjorde jag igår egentligen?
Jo just det, var ju i stan hela dagen, låg på stranden och sånt. Dock hade jag ju inte bikini med mig så det blev ju inte riktig solning precis. Sedan käkade vi mat i hamnen och sedan drog vi hem till H
Där lekte jag med lilla skruttan och lite sånt. Sedan gick vi hem till A, dock höll jag på att vända när jag såg honom. Han var riktigt riktigt riktigt brun. Jag som kände att jag hade fått lite färg kände mig numera som en albino. Lagom roligt. Men det var riktigt kul att träffa honom, har ju inte träffat honom sen vi slutade skolan i juni.

Iaf, sedan drog jag hem, kastade i mig mat och sedan iväg och kollade på fotboll. Självklart vann min stad, blev 6-1. Ni e så duktiga karrar.
Sedan drog jag hem och kollade på Barnaskrik och Jäkelskap eller ja kollade i typ 20 min. Sedan stack vi ut igen och busade runt lite.

Idag är det kulla, och när jag har läst igenom alla bloggar och sånt ska jag gå och sätta mig och testa hur jag ska ha håret ikväll.

Imorgon kommer det komma upp bilder sedan kulla iaf. (:


Början av sommaren                                                      Nu

Kommentarer
Postat av: lisa

eller hur! tänk då när hon kommit hem från cypern..

2009-08-08 @ 15:43:50
URL: http://lisaanilssoon.blogg.se/
Postat av: http://johannaprasad.blogg.se

jaha :/

2009-08-08 @ 21:58:02
URL: http://johannaprasad.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv:Jo då min dag har varit helt okej :)

du är vädigt brun :)

2009-08-08 @ 22:01:58
URL: http://rockstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0