Ännu tröttare

Sitter här och verkligen möglar känns det som. har inget att göra. Är så trött, har så ont i ögonen så trött jag är. Det är nog fan dags att gå och sova snart alltså. Men det är inte kul alltså. Och imorgon om det är fint väder så ska jag faktiskt sola. =) Och nu har jag besämt mig, På måndag tar jag tag i mitt liv och brukar allvar med allt. ;) får se hur länge det håller. Men ska verkligen.

Nej nu ska jag nog gå och försöka lägga mig, men lär väl hitta någe annat att göra.

Ha de

Trött och sleten

Ja, i torsdags var det dags för klassen att gå ut på vandring. Vi skulle egentligen gå med stor packning med sovsäck, liggunderlag, kläder, yeah u name it. Men eftersom lärarna tyckte det var för blött m.m. i marken så beslöts det att vi bara skulle vadnra och grilla m.m och sedan åka hem vid 9 tiden med buss. Sagt och gjort, vi gick 1,5 mil och sedan stannade vi i Vantalängan och grillade och lekte en liten lek.

Sedan har jag även fått tillsägelse av mina lärare att jag inte ska övningsköra och sånt utan vänta flera år med det eftersom de tycker jag är väldigt vårdslös i trafiken m.m. Struntprat!

Iaf, dagen efter, alltså igår var jag i en helt annan värld kändes det som. fick inte sova så länge jag hade velat, och jag blev arg för allt så trött jag var. Och träningsvärk hade jag lite, men inte så farligt mycket som jag verkligen trodde jag skulle få. Men däremot mina stackats fötter. Dom hade ont. har fortfarande så grymt ont i dom, kan knappt ha skor på mig så ont det gör. Oj vad klagomål det blev nu.

nej nog pratat om det. idag ska jag ut som vanligt och se om det finns någe skoj att göra i vår stora (läs;lilla) stad. Kanske kommer där några roliga små figurer och kanske inte. återstår att se.
Idag har jag även varit ute med Rexi pojken som inte var så bra i magen. men det går över. Tror jag ska gå o lägga mig och sova lite innan mimmi kommer om typ 45 min. Ja det ska ja faktiskt.

Ha de bra.

Film mys med Mimmi

Sitter hos mimmi. Vi höll på att kolla på film, men nu gick hon ner och nu får jag sitta och vänta på henne hur länge som helst innan jag kan starta filmen. suck. 

Annars idag händer inte mer än att jag ska vara här. Har inga speciella planer för helgen faktiskt. Ville gärna till malmö festivalen igår, men det blev aldrig. Lite konstigt att jag inte varit där alls detta året. Men det kommer ett nytt år och då ska jag dit. Och då har jag även bestämt att jag ska till Stockholm på the voice konserten. Men ett helt år kvar. Och vill att det ska gå sakta. Om ett år har jag precis börjat sista året på gymnasiet, och det vill jag verkligen inte. Skiljas åt från alla. Nej ska inte sitta och tänka på det nu. lång tid kvar. 

Hur som helst så har Malin och Hewe kommit hem från cypern nu =D 
vilket innebär att dom kommer tillbaka till skolan på måndag =) de e bra. 

Nu har mimmi varit borta i evigheter. suck. snart startar jag filmen utan henne. 

Vad jag ska annars syssla med... 

Har helt tomt på saker att skriva om. men får väl leta upp någe att göra och sedan väntar jag 5 min sedan startar jag filmen. 

Ha de bäst.  


Arg som ett bi

Hur fan i helvete kan man vara så dum i huvudet?! vad fan tänker du med!

Andra skoldagen över

Jaha, två dagar avklarade. Vi såg på en film idag som hette, ja vad den nu hette. Ngt som inte var svenskt eller engelskt iaf. Av henning Mankell. Väldigt obehgalig ett tag var den.
Dom la ett spädbarn i en tunna och sedan tog dom en påle och slog ner på bebisen flera gånger, och jag kan säga att det kom blod. Så då slutade jag kolla på filmen för ett tag.

Sedan på sista lektionen var det dags att gå ner och kolla på hattar på museumet. 8-) sjukt tråkigt, men skratta fick man åt folk i klassen som provade massa hattar. Vi ska typ göra en egen hatt eller någe :S fattar fan inte varför. men det återstår la och se.

Förövrigt så är dagarna så sjukg sega och de kryper verkligen fram. nu ska jag gå o kopla av och kolla på dagens Hem till gården avsnitt som man nu mera får spela in.

Chokladpudding!

Ja nu sitter jag här och mumsar på chokladpudding, iklädd nattkläder och varit och tvättat av sminket för en stund sedan. Är så sugen på att se en film men vet verkligen inte vilken :/ Fast jag hittar nog någon tillslut.

Nu ikväll har jag suttit och fixat med block jag ska ta med mig till skolan imorgon, och införde även ett nytt system för att hålla ordning på mina block. Nämligen färgmarkeringar så jag ser dom när dom står i skåpen och sedan en liten lista med färgpluttar och vad de olika står för. Ska även tejpa upp mitt schema imorgon i skåpet och då ska jag sätta färgpluttar på schemat också på alla olika lektioner. Får se om detta visar sig vara smart eller inte. Men denna terminen ska jag fasiken kämpa för att hålla ordning i skåpet, brukar ligga x tusental papper på botten av skåpet. och just de, kom på nu att jag måste komma ihåg att packa ner plastfickor.

Nej nu ska jag gå ner o hämta mer chokladpudding och även någon dricka och sedan ska jag mysa till det med en film. Skippar paradise hotel idag tror jag. känner för att sova. För inte kunde jag somna igår kväll. Förstår verkligen inte varför man inte kan sova kvällen innan skolan. Eller iaf jag kan aldrig det. brukar ligga vaken till runt 4 men igår blev det faktiskt "bara" typ till ett. Lagom kul när man ska gå upp vid halv sju.
Men först och främt, plastfickor!

Vi hörs imorgon, nu kopplar jag ner datorn för dagen.

Första skoldagen över.

Heej sockerflingor.

Som sagt schemat sög verkligen. Kom dock hem tidigare idag eftersom lärarna täntke att vi inte orkade med att sitta till halv 4. Helt rätt.
iaf, har bara två olika lärare på hela terminen. Kommer blir jätte jobbigt att hålla reda på ämne coh allt när man har samma lärare. 8-)
Iaf, siter här och käkar flingor, ganska trött är jag. Nej nu måste jag ner och hämta mer mat. hihi :)

Skriver bättre senare men är lite stressad nu. ska snart mopeda ner till affären.
 


första skolminutrarna

Jaha då sitter man i skolan. En lärare kastade sig över en och kramade en. ^^
Schemat som vi hade fått reda på stämde inte för fem öre! går ap långt alltid. gaah.

Orkar inte skriva mer nu. så mycket som händer här. =9

Kalendern halvt färdig.

Först och främst så kan jag ju berätta att min checklista har börjat få några avbockningar. 4 stycken närmare bestämt. Dock har jag 5 saker kvar att göra.
Är halvt färdig med min kalenders fram och baksida. Har gjort framsidan och baksidan får jag göra när jag har tid, t.ex. imorgon. Slänger upp en bild på den snart.

Har fortfarande inte bestämt mig helt om vad jag ska ha på mig imorgon. hmm, men nu har mamma stått och strykt (strykit? stryket? ) mina kläder som jag hade valt ut, så får ha det, antagligen.

Nej har inte mycket mer att skriva eftersom jag är askalas stressad. Men imorgon börjar som sagt skolan och då kommer man få massa saker att skriva om =)



Kanske inte så fin, men personlig! =) Har tänkt fixa lite smådetaljer också, men hinner som sagt inte det idag.

Men ta hand om er.
Puss & kram / Jenny

Ny header

Ja nya headern är upplagd efter mycket krångel.
Vad tycker folket?
kanske lite rörig, men den duger sålänge. Vet inte om jag orkar hålla på med mycket mer idag här. är ganska sleten nu.

Jag och sara hade ett väldigt givande samtal innan idag. Tänk, tank,. Nej för tillfället har jag inget att skriva. Uppdaterar nog en gång till ikväll då det förhoppningsvis har hänt lite mer saker. =)

Förresten, igår innan jag skulle sova så gjorde jag en lång check lista på att som ska göras idag. Inte ett enda kryss har där kommit dit eftersom jag bara har suttit här :$. men får hoppas jag hinner alltså. ;)

Ta hand om er!

Puss & kram/ Jenny

En dag kvar

Tjoo cupcakes!

Sammanlagt har jag nu lagt ner 7,5 timmar på blogg design. Och tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här nu innan jag ska fixa så allt kommer in på bloggen. =) Har dock väääldigt mycket kvar, men nu börjar skolan imorgon, och maaassa saker som ska hinna göras idag, så får se när hela blir färdigt. men nästa helg ska väl allting kunna vara färdigt kanske? =) blir ju inte läxa denna veckan, antagligen, så då kan man fishla med detta på kvällarna med.

Nej nog skrivet, efter att ha gjort ungefär 15 olika förslag till bloggen har nu jag och min kusin, Mimmi, hittat en som duger för tillfället. Så nu ska det läggas in.
Ha de bäst!

Puss & kram/ Jenny

Ändring

Som ni kanske ser så ser bloggen annorlunda ut, den har fått sig en halvfärdig makeup. har hållt på nu i 4 timmar så nu får det räcka för idag. Imorgon har jag nya krafter och ska göra färdigt allt hade jag tänkt. Men imorgon är den sista dagen inför skolan, så det ska plockas fram kläder, strykas kläder, fixa fransk manikyr på naglarna och annat smått och gott.
Nu ska jag spela kort med mami.
Ta hand om er så hörs vi imorgon.

Puss & kram/ Jenny

snabbt påfyllt

Kom på en sak till förresten. Läste i Stina-lee´s blogg om att tvätta sina smink borstar. Har också läst om detta innan men tänkt att mina är inte smutsiga. Men idag tänkte jag att jag skulle testa. Och tvättar dom med shampoo och har i en skål med vatten. Oj herregud säger jag bara, Vattnet blev verkligen lila/brunt. Så jäkla äckligt! Dom ska hållas rena i fortsättningen!

Biig update!

Har definitivt inte varit på humör för att skriva något den senaste tiden.
Men iaf, slutade vid dagen då vi skulle åka och shoppa. Åkte till Center Cyd. Hittade dock inte så farligt mycket. 6-7 plagg kanske =/ men det får duga, åker väl snart iväg igen =). Och förresten, mina skor var inte särskilgt hela när jag kom hem. Hela sulan på ena skon var lös jag stort hål undetill, och den andra höll i stort sett på att ramla av. Så det var soptunnan med dom. :/ mina favvisar. :/
Sedan beställde jag hem foto i torsdags. Ena omgången kom i hmm, Onsdags och resten kom igår, alltså fredag.
Dessa bilderna ser inte ut till att vara så skarpa här, men det beror på min extremt "bra" mobilkamera. Men i verkligheten är de skarpa.


De stora bilderna.


Några av de små bilderna. Dock mycket bättre i verkligheten



Och annars är jag ovän med två familjemedlemmar. pratar bara med mamma för tillfället. det är såå trevlig stämning här. Men hellre det.  Vill inte bo hemma för tillfället, men skolan börjar och måste bo hemma då.
Apropå skola! mitt schema är bäst. slutar:   Mån- 12.20 Tis- 11.40 Ons- 14.00 Tor- 13.40 (inkl, håla från 9.30- 12.??) Fre- 15.30
Fredagen suger tyvärr, men sjukt nöjd. Men iom att vi har praktik i sju veckor så har vi inte så mycket lektioner. Men nästa termin, usch usch usch säger jag bara. kommer bli långa dagar alltid, sjukt många nya kurser och fullsmockat med lektioner. Men hoppas denna terminen går sakta. =). Får vara utan MalleBalle och Kvig hela första veckan :( Nu ligger dom och steker på cypern. Och dom har fått tillsägelser att dom ska fan komma hem levandes!

Sitter just nu och diskuterar gymnasieval och intagningspoäng med min kusin som börjar bli stor flicka och ska välja om ett tag. så får väl fortsätta med det.

Puss & kram / Jenny

Kalas

Då vare kalas idag för Andreas som blev 10 år. Jag vill också fylla år nuuuu :( Men det får bli att vätna till slutet av året, decemberbarn som man är. Har la varit hemma i cirka en timme nu. Skulle egentligen ut ikväll men folket banga p´ga. regnet. 8-)

Var nere på banken och tog ut pengar till imorgon, SHOPPA! och även en sväng ner om till affären och handla lite smått o gott. Även en frida tidning till ikväll fick följa med hem =)
Imorgon kommer nog en del bilder från dagen på lite kläder o sånt =)
Och förövrigt så har jag grymt tråkigt! vad gör folket om dagarna för att inte tråka ihjäl?

v)

Beckfilmer, kladdkaka, grädde & glass!

Idag hände typ inget på hela förmiddagen och däromkring. Sedan vid 2 bestämde jag med Mimmi att vi skulle göra ngt. Hon cyklade in till mig och vi stack till banken och tog ut lite pengar. Sedan en runda i byn och sedan cykla vi ut till mimmi. Där gjorde vi som vanligt inget vettigt. Sedan vid 6 cyklade jag hem för att äta.

Efter maten bakade mami kladdkaka, sedan såg vi på en beckfilm, och nu ser vi på en till. Och inte nöjer jag mig emd kladdkaka oh grädde, lite glass får också smita ner =)
Imorgon äre kalas för Andreas som fyller 10 på torsdag.

Har verkligen inget att skriva för tillfället, känenr att jag måste fortsätta se på filmen innan jag missar alldeles för mycket.

skriver kanske senare igen om jag har kommit på nge att skriva om.


Slappdag och 080808

Stockholmarnas dag idag då va: 080808. Dock är man iiiintee stockholmare.

förövrigt, det där som det pratades om igår att jag skulle sätta fart med rymmet, det gick sådär. fastnade vid datorn och satt och redigerade bilder heeeela dagen. så nu ska det inte göras ikväll, för nu är jag trött på det.. för dagen..
varit ensam hemma i stort sett hela dagen med. Och om 3 dagar ska jag SHOPPA! =D små pics kommer allt ska ni se.

och ikväll händer inte mycket, maten är färdig om typ 5 min, sedan blire dusch, sedan lär jag väl hamna här igen. OM jag inte får för mig att lägga mig i sängen, äta choklad som papi köpte och kolla på ngn film. Har ju med mig en heel del från Hultsfred. så nog bäst att börja se på någon.

Nu ropar mami, matdags! ha de finfint!

Städning, solning, fotobeställning

Go kväll babes!

Imorse när jag gick upp, runt 11.20 något, så bara märkte jag att det var solsken ute. Weei! Men efter frukosten blev det först och främst Hem till gården <3 tittande och under reklamerna och en stund efter lite små städning på rummet. Ska rensa ut jätte mycket saker nu och måla en vägg i ngn färg och även sätta upp lite foto. mer om det sen.
Så antingen börjar det hårda arbetet imorgon eller så fr det vänta till ngn annan dag. Är det solsken imorgon så är det solklart (hihi fnissa lite åt det) att det blir solning, men är det sämre väder så blir det till att börja rensa. Ser fram emot deeet! =)
Men iaf efter lite städning o tv blev det bikini på och ut i trädgården och lägga sig. blev lite till färg, tackar vi för! men jag blir så fruktansvärt sysslolös och blir otålig eftersom jag har så tråkigt att bara ligga i trädgården. men det är la något man får ta.
Hela kvällen har jag suttit och fixat bilder så de blir klara för framkallning. blev 11 bilder som kommer hem om några dagar. 9 st lite större är vanliga foto och sedan 3 stycken stora som A4. jag har mina planer. hihi (A)
Bara hoppas att det blir bra kvalite på bilderna =)

Nej nu ska jag bara lägga upp en bild på ett av fotona som ska pryda min vägg, sedan ska jag väl leta upp någe annat att göra här på sociala internet. haha. ^^

O just det, 2005 gick ju Paradise hotel på kanal 4. Och nu går det igen på tv400. och jag är lika fast i det nu som jag var då. Kommer ju inte ihåg så mycket från 2005 så sjukt kul att följa det igen. LOVE IT!
Och, och sist men inte minst. om 45 dagar börjar ANDRA AVENYN! Det är det bästa med hösten enligt mig, alla bra tv serier börjar. Som den nörd jag är! :D

Puss & kram / Jenny


RSS 2.0