Orkar inte....

Jag hatar folk som inte tål att någon vågar säga emot!
Någon som alltid får som den vill och alltid är van vid att andra lyder fick någon emot sig idag nämligen mig. Och detta slutade i att denne personen blev förbannad och försökte stå upp för sig själv. Men det var så genomskådligt hur feg denna människa egentligen är. GAAH jag hatar skolan förtillfället. skulle egentligen vara hemma imorgon men är typ bara halv klass och det ska bli riktigt skönt.

Nu börjar idol. bye

Prov imon

Yes, imorgon har jag prov i Pedagogiskt ledarskap. hur det går, oj inte bra alltså. ska bara fixa ut musik på en cd skiva sedan ska jag återgå till plugget. Måste först leta lite på youtube om där e ngn låt jag verkligen måste ha. =)

Och jag funderar starkt på att försöka hitta några ballerina skor till. går det fast det snart är vinter tro? kan ju vara bra att ha ett par. hmm ja vi får se.

På lördag ska jag till Ikea och shoppa sedn ska jag påbörja tömingen på mitt rum och sedan ska det målas och fixas. längtar som tusan.

Nej nu har jag bråttom,

Studiedag

Yes idag var vi då lediga från skolan. Men att jag var ledig är knappast sant, visst jag var ledig från skolan men herrejisses vad jag har gjort mycket.

Jag har hunnit vara hos friösren 3 gånger idag. En för att diskutera, en för att rätta till mitt hår som såg förjävligt ut och sedan en på eftermiddagen för att färga.
Och jag har även varit och käkat hos Mormor och varit på sjukhuset, det lät allvarligt, men vad skriver man? en doktor tar vi.
Sedan har jag lagat mat och kollat ut lite shabloner till rummet. dock är dom för små och jag ska nog fixa ett eget istället. blir mer personligt dårå.

Iaf så äre andra avenyn ikväll. =D. Halv 9. måste lära mig dom nya tiderna och dagarna för det är snurrigt.

Juste, idag hos tant doktor så gjorde jag ett pricktest. (sånt där man ser om man är allergisk mot ngt), och när dom skulle testa hund, katt och häst så blev jag livrädd, Vad skulle jag ha gjort om den hade visat att jag var allergisk mot det. Inte berättat för någon i familjen iaf. aldrig i livet. Men som tur var så var jag icke allergisk mot någpt av det så det var mycket mycket bra.

Och nu sitter jag här och väntar på Mimmi som skulle prata med mig på msn för 40 minuter sedan, men nehe ingen mimmi.

Får väl gå och fixa fransk manikyr så länge.

Ha de

4 timmar kvar

Ikväll är det dags. Andra avenyn börjar. 4 timmar kvar. helt overkligt.


<3<3<3<3

och för den delen så hatar jag mitt hår som blev klippt och färgat igår. aldrig mer att jag låter en som håller på att utbilda sig till frisör röra mitt hår.
Nej på tisdag ska jag till min riktiga frisör som vet exakt hur jag ska ha det. tack gode gud typ.

för den delen så har jag grymt tråkigt nu. ska bara käka, duscha och sedan börjar mina tv program=)

Nyklippt

Hoj, idag har jag suttit hos friösren i 3 h och typ 20 min. ganska nöjd, dock inte riktigt helt 100. så får se om jag pallrar mig dit sen i veckan och fixar till det lite mer.

Ska nog gå och ta ne liten sovstund nu iom att jag ska bort ikväll till Lis och hewe som har fyllt år och ska fira ltie o sånt dårå.

bilder på mitt nuvarande hår och färg och hela faderullan kommer.

Lilla jönssonligan

Ligger i mysiga sängen och kollar på lilla jönssonligan ;)

imon ska jag klippa mig och färga håret, och endast en person vet hur det ska bli. börjar bli ganska så nervös nu eftersom det är en som pluggar till frisör som ska göra det. Så imorgon bitti lär jag vara redigt nervös.

Nej nu börjar snart filmen igen och jag ska honna ner och hämta dricka och godis =)

skola - y-town

Skola idag rå, nästan som vanligt.

Såg på två filmer på första lektionen och på andra såg vi på i en annan del av köping =)

Sedan slutade vi halv 12, =) sedan blev vi hemkörda och sedan var det att hoppa på bussen och åka till Y-town för att inhandla födelsedags present till Hewe som blir 17 på fredag =)

imorgon har jag redovisning om droger så det är nog en bra idé att börja förbereda det också snart.

Lektion

Sitter på lektion med dator i knäet, vi ska planera en lek om hälsa som vi ska ut och leka med barn sedan. det ska ju bli lagom roligt. men jaja, bara småbarn =)

Och förresten, hål i väggen som jag pratade om innan var aaaaaapkul. jag skrattade hela tiden, det var riktigt underbart alltså. Och att björn gustafsson var med var ju inget negativt precis ;) dräkterna var dock lite sliskiga men men.

Nej nu ska vi börja jobba tror jag. ha de


Första arbetet färdigt

Då var arbetet om Gluten färdigt. Det gick ganska så smidigt om jag får säga det. Inte fullt så svårt när man själv är gaaanska insatt i det om man säger så. hihi.
Hoppas det kommer gå bra och redovisa eftersom jag själv är medveten om allt.

Men iaf, har ett arbete kvar, men det får faktistk vänta till imorgon. för jag orkar verkligen inte mer idag. Ikväll äre förresten premiär av hål i väggen på kanal 6 klockan 20.00. trevligt värre. OM EN VECKA BÖRJAR ANDRA AVNENYN GOTT FOLK!
Jag kommer ihåg när jag var helt nere att jag skulle behöva vänta 3 månader på att det skulle börja igen, nu helt plötsligt är det bara en vecka kvar. Jag och alla andra som är helt besatta av det har överlevt! haha :D trodde jag faktiskt inte.

nåja, sitter här och käkar godis. blir så förvånad. Till och med min lärare tycker att jag måste skärpa mig när det gäller att äta nyttigt, men va fan, blir inte precis någon ändring på kroppsformen. Så jag äter precis vad jag vill :D

Då vare söndag

Jao igår vare då lite torg festligheter i byn.. laaamt som fan, men iaf.
sedan på kvällen vid 8 när vi käkat o allt så drog vi ut en sväng och sedan hem till folk och kolla på tv. sedan hem lite över elva.

och idag ska jag plugga,plugga och återigen plugga. =(

så det är dags att börja med det. men först ska jag se svensson svensson :)

Skolans teknik alltså. :@

Vår skola har ganska många datorer, men funkar dom?! inte många alltså. Våra datorer är riktigt kassa. har varit och bytt flera gånger. åh är så trött på det.

Men jaja orka vara sur. idag är ju en glad dag. :P
Killarna har blivit portade från vårt BF rum. (grupprum typ med datorer och sånt) alltså bara tjejer som får vara där. fast det hjälper nog inte så mycket tyvärr. Men iaf, hade med mig mina smarriga kakor idag och käka. mums alltså.

Imorgon äre torgfest i byn. haha =) lätt att man ska vara där från början till slut! :D fast ganska dumt att kalla det fest, haha, lite karuseller och skit.

Och jag har inget att göra. är sjukt uttråkad. ingen rolig på msn eller någe. suck..

Ha de

Jag har bakat! =)

Dagen idag bestod av att åka buss till Y-town helt ensam med massor av andra folk som jag itne visste vilka de var. Och jag fick panik när jag inte visste vart jag skulle. men hittade stora vägen tillslut ;)
Väl där så gick jag till tandis, tog typ 2 minuter. kändes lönt. sedan åkte jag hem med Mami och satte mig och skrev skolarbete. sedan körde mami mig in till skolan och där blev vi färdiga med vårt arbete som handlade om droger. Skit bra! =). sedan var det lunch och sedan åkte jag hem. En lektion idag alltså. jag klagar inte. =)

hemma då vid kvart i ett och såg på hem till gården och sedan bestämde jag mig för att jag ska baka kärleksmums. har tjatat om detta i några veckor nu och idag blev det av,
Och jag har försökt ladda upp bild på dom, men det funkar inte så det får bli en annan dag.

Och nästa lördag klipper jag mig och färgar håret. gissa om jag längtar?!

nej nu ska ja gå o se om det finns någe roligt att göra här hemma. får ner och fråga papi vad han tyckte om mina kärleksmums. :D bloggar imon i skolan.

ha de

Jag hatar livet idag

Idag är en sådan dag då jag bara vill lägga mig ner och sova och inte vakna igen förrän om några dagar.


Skolan

Hej hopp. sitter i skolan nu och ska göra något arbete om barns vila/hygien på en förskola eller något. har inte riktigt förstått vad det är vi ska göra så jag sitter bara här och gör ingenting som vanligt. Imorgon ska jag följa med PH som ska pierca sig. blir till att stiga upp tidigt. men vad gör man inte när man är ett perfekt stöd =)

Sedan på söndag ska jag stiga upp vid kvart i sju typ,... 8-) ska vara barnvakt 07.20... härligt med tidiga morgonar,

Nej om jag skulle försöka hitta någon information om arbetet jag inte har en aning om. good luck

Hooola!

Hej hopp =)
sitter i skolan och möglar. ska göra en hatt på denna lektionen, men jiiiid! fishlar det hemma. Förresten! igår såg jag min livs första transa! det var en gubbe som klädde sig som en tant. Jag blev överlyclig och bara skrattade och kom på en sång som jag satt och sjöng på stationen och i bussen. dock kommer jag inte ihåg hur den gick längre. Men det var ngt  om att jag hade sett min livsförsta transa osv osv. idag måste jag verkligen göra läxan. börjarfå riktigt mycket saker att göra men jag bara möglar med annat hela tiden. skärpning. nej nu ska jag hitta på någe annat att göra vid datorn, ingen rolig inne på msn eller något :/

ha dee 

Då vare måndag igen

Jaha ytterligare en skoldag är slut. Iaf så på första lektionen idag ringer min mobil. Burrade i hela bänken, men iaf, såg att det var något nummer från kommunen, så kom jag då på att det kan ju vara från min praktik plats. Men kunde inte svara. shit pommes tänkte jag.
Men de ringde och ringde sedan gav de upp. Och hade sedan spelat in ett röstmeddelande. Så nu är min praktik fixad och alla på avdelningen är sjukt snälla så det kommer bli riktigt nice alltså =)

Och var precis hos tandis också och slipa tänder lite. Har egentligen läxa till imorgon men har roligare saker för mig (A)

Ha de bra

RSS 2.0