Ansiktsbehandling

Idag vare först då skola som vanligt. klockan ett blev jag hämtad av systern sedan körde vi till Ystad Saltsjöbad och det var dags för min första ansiktsbehandling.
Jeeeeklar var mycket saker dom la på, tvättade av, la på ngt nytt, tvättade av osv osv osv.
Men riktigt skönt var det, och det var så fint och mysigt och varm. mums..

Nu ska de köpas lite produkter sedan blire fler behandlingar. =)

Och nu måste jag då berätta om min morgon också. Sitter i lugn och ro och läser tidningen, rätt som det var ser jag en bild jag känner igen väldigt mycket. Och där var en bild som var fotad av mig. Också står mitt namn så fint under. haha jag blev super glad och sprang upp till mami och väckte henne. haha elak jag är. =D

Måndag

En skoldag avklarad

jag är så fruktansvärt trött på skolan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har pratat med Andrew massa om att jag inte orkar mer. suck.

Imorgon äre tisdag. går egentligen till halv 4 men imorgon börjar jag på ansiktsbehandling så blir hämtad 1 på skolan av systern min.

Bråk har det varit i klassen idag också. ojojoj. Men killarna i vår klass är... ja vi behöver inte säga något om dom..

Idag har jag även suttit i telefon kö i typ en  halvtimme. Papi orkade inte så jag gick runt med telefonen och när jag var på plats 3 lämnde jag snällt över till papi som sedan skötte samtalet.
Idag ska jag även skicka efter abonnemang för nu har jag fått papperna från halebop =D.

Ikväll blire engelska plugg för hela slanten till klockan 9 och då äre dags att se 2½ men =)

Ha en skön måndagskväll, själv kommer jag inte kunna sova inatt eftersom vi har engelska imorgon och jag får panik när jag tänker på det.. usch..

Söndag morgon

då var denna helgen snart slut.
Min dag idag kommer bestå av övningskörning, plugg och tv tittande.
En vecka kvar innan lovet börjar, och ska verkligen anstränga mig nu den sista veckan. Har ett prov på onsdag, ska plugga järnet till det!

Nu måste jag gå och göra mig iordning så vi kommer iväg ngn gång. (:

godkväll

M är här. Vi har superskoj för allas information. Hon sitter just nu i mitt fönster med sin dator och jag sitter vid min. haha nördar vi är! (:
Vi har kikat robinson och ätit massor med chips och druckit massa läsk. mys på det! (:

hahaha, M är så smart. Vi ska spela ett spel på internet, mot varandra och mot massa andra folk. Också fuskar vi och skriver svaren till varandra. Också blire:

M- men då måste jag ju logga in på msn
Jag- eeeehm? varför då?
M- EH, skriva svar?!
Jag- så du kan inte säga dom rakt ut.
M- oj.. (börjar sjunga) sej heidi heid heida

Saken är den att vi sitter ngn meter ifrån varandra och hon tänkte inte alls på att man kunde säga svaren. Nej nej man måste logga in på msn.

Suck... lilla vän ;)

..

Tja, den där innebandyn ja, stannade i cirka 10 min sedan gick vi tillbaka.
Direkt när jag kom hem bestämde jag mig för att gå en runda. Gick en rejäl runda också, duktigt värre.
Väl hemma ringer Sisilurum, och nu väntar jag på att hon ska komma hit. Har städat rummet och nu står fönstret öppet och tar in lite frisk luft, börjar bli lite kyligt nu känner jag.

Mami kallar att jag ska gå ner och göra sallad till maten, visst att jag gör den smarrigaste salladen men det är så jobbigt.

Godmorgon

Eller ja godmiddag.. Vaknade vid 10 och fixade frukost. Såg sedan på miami ink och käkade frulle i sängen. mys mys.
Började städa, sedan ringde PH och frågade om vi skulle kika på innebandy idag. så sitter just nu och väntar på att folket ska komma hit så vi kan gå.
De kommer närsomhelst.

Har älsklingskameran med så det blir bilder senare idag.

/J

Nu säger jag godnatt

Jag är så fruktansvärt trött nu. Sängen känns så inbjudande.

Men innan jag stänger ner måste jag berätta en sak som jag, blond som jag är, kläckte ur mig på naturkunskapen.
Vi kollade i sånna här mikroskop, och kolade på lite olika saker. t.ex. ett hårstrås rot, det var bland det äckligaste jag har sett. Fy fan rent ut sagt vad vidrigt. Vi kollade även på damm vilket fick mig att tvinga mig själv till att städa mitt rum imorgon. vi kollade även på lite hud och det var också vidrigt och måste även nämna tuggummi, och tuggummi beroende som jag är så blev jag riktigt illamående när jag såg det. Men ett beroende är ett beroende så jag försöker förtränga bilden av hur det såg ut.
Iaf vi hade lite slut på inspiration till vad vi skulle kolla på som nästa sak, jag och läraren står och kollar ut genom fönstret, då jag ser att det ligger snö på marken och konversationen lät ngt i stil med detta:

Läraren- Jaha, vad ska ni kolla på härnäst?
Jag- hmm, kanske något utifrån. Jag vet! SNÖ!! Det ser kanske jätte häftigt ut!
Läraren- ehm....., tjaa, asså nu är det ju så att snö smälter och blir vatten.....
Jag- oj... ehm. ja just det.. haha det är ju sant! det tänkte jag inte på!
Någon annan från klassen- Du är smart jenny!

Tack jag vet att jag är smart, man gör ju sitt bästa! =)



Nu väntar iaf sängen och en god natts sömn, sedan äre dags för städning och övningskörning imorgon. Behöver vara utvilad för att orka med allt ;)

Sov så gott alla människor där ute.

Let´s dance finalen avgjord!


bild lånad av tv4.se.

Helt rätt som vann tyckte jag allt. Laila och Tobias var jätteduktiga på alla sätt och vis, men magnus och annika var värdiga vinnare.
Nu har samantha börjat, så ska dra mig tillbaka till tv:n igen.

FÖRÄLSKAD..

I steffs hundvalp!


Den lilla gulliga skiten som var det mest gosiga jag någonsin stött på, Åhhh ge mig en hund!!!

Förövrigt vare vanlig skola idag. Klarade provet i Naturkunskap A. Tack för det! =)
Satt ensam på skolan och väntade på bussen eftersom alla andra redan slutat och bor i stan och inte behöver åka buss. Men satt typ bara själv i två minuter sedan kom världens bästa Andrew också pratade vi lite. Han är verkligen bäst!

Denna helgen blir lugn, ikväll blire till att kolla på let´s dance finalen och sedan samantha. Sedan om jag orkar blire så ska det låta på internet sen.
Imorgon blire övningskörning med mamma och på söndag blire övningskörning igen med syster och mamma, första gången på väg. jesus vad jag är nervös! :O

Kort skoldag

Kunde inte somna igår, fruktansvärt irriterande när man bara ligger och snurrar och har sig. Men uppenbarligen somnade jag tillslut. Och imorse när jag vaknar: FULL SNÖSTORM! Fy fan säger jag bara att gå till bussen i det jävla vädret! Var helt vit när jag kom fram och frös gjorde jag, då jag inte tänkte på vilka skor jag tog på mig utan tog mina små tygskor. bra jenny. =)

Bussen var lite sen till skolan men hann ändå till första lektionen som började 08.10. Naturkunskap. Kom och hjälp mig och dö ungefär. Sedan engelska B, gick också bra och överlevde den lektionen vilket jag aldrig tror jag gör. men hittills har jag gjort det.

Sedan hade vår teckenspråkslärare glömt att vi hade flyttat lektionen idag till två timmar tidigare. så jag skickade sms och hon ringde upp och skrattade lite och så och sa då sedan att vi fick åka hem.

Så skola från 08.10-11.20. Klagar inte! =)

Väl hemma tog jag älsklingskameran och gick en väldigt lång runda och fotade lite. Väl tillbaka hamnade jag hos mormor och nu sitter jag här. Mys mys.

Jag är född med otur

Jag lovar och svär, oturen förföljer mig. Äntligen när min hjärnskakning är nästan helt borta, vad händer då? Jo jag får en volleybollsmashboll rakt i huvudet när jag satt på läktaren! Varför just jag?!
Nu har jag fruktansvärt ont i huvudet igen och fan också!

Ska gå ner och ställa mig i duschen nu, sedan ska jag plugga massa engelska sedan ska jag faktiskt sova. Men har mycket engelska så det lär bli vid midnatt.. 8-)

Just nu ockuperar min syster och hennes pojkvän mitt rum och spelar Wii. Superjobbigt!

nej duschen och läxan väntar.

eftermiddag

Halva dagen har gått och jag har inte gjort ett dugg av det jag sa jag skulle göra.
Har iof plockat undan kläder från rummet, men sedan har jag inte gjort ett dugg.
har precis sminkat mig och plattat håret, väntar på att PH ska ringa så vi kan gå ut, men hon ringer inte. suck..
Kan iof sätta mig och skriva engelska nu, men veeeeem orkar?! men det måste faktiskt göras, eller så skjuter jag upp det till imorgon, för det är faktiskt till på tisdag. men det är inte bra att göra så! åhh, vad jag blir lack på detta.

Just det! jag har ju egentligen prov på onsdag i religion, men smarta jag kom nyss på att vi är i Ystaden och kikar på rättegång med en annan lektion, och vi ska vara där hela dagen. Ajaj min lärare kommer icke bli glad. har inte tid att göra det denna veckan. får stanna kvar efter skolan isf. aja får prata med henne imorgon.

Gomorr´n

Vaken och pigg? njäe skulle inte tro det.
Satt uppe ganska länge igår och kolla på fångarna på fortet på youtube. Nostalgi på hög nivå.

Idag är det söndag, och det innebär skola imorgon = /
Och mina planer för dagen är att ladda på mobilen med pengar, posta brev så jag får abonnemang, gå en runda och plugga.
Och detta ska vara gjort idag annars vet jag inte vad jag gör.

Nej nu väntar frukost skulle jag tro.  (:

Dumle och cola

Det är precis vad jag njuter av nu.
dumle kolor är farligt, har man väl börjat käka sedan kan man fasen inte sluta.

Ny design på bloggen igen.
Tror denna får vara ett tag nu, ska dock lägga till lite kategorier och sånt när jag har ork med det, men just nu finns inte mer ork till att fixa med det.

Blev inget plugg idag som jag sa innan, kollade på böckerna sedan nej nej nej! jag orkar inte!
Men imorgon är det ett tvång. ska skriva engelskan färdig imorgon. och det blir inga undantag. den ska vara färdig!

Nu ska jag fortsätta mitt dumlekäkande och cola drickande.

/J

Ingen 18 års fest

Det känns förkävligt, en av mina närmsta kompisar har 18 års fest ikväll, men jag mår inte bra. Min hjärnskakning känns inte bra.
Visst, om jag jämför med i måndags mår jag ju bra, men tanken på massa hög musik och stim och stoj, det funkar inte. Åker jag dit ikväll kommer jag få åka hem ganska tidigt, kommer vara helt slut, och mitt huvud kommer bli värre, vilket antagligen resulterar i att jag måste stanna hemma från skolan ytterligare en vecka. Och det kan jag verkligen inte. har redan missat massor, har sjukt mycket ogiltlig frånvaro eftersom jag inte var sjukanmäld.
Får prata med min klassföreståndare, hon får ta bort den ogiltliga för det är riktigt mycket och det är inte bra.

Iaf, igår åkte jag till Sisilurum, vi kollade på tv och satt vid datorn, eller låg vid datorn.
precis när jag skulle hem hör jag ett krash och mimmi börjar sjunga lite.
Datormusen hade halkat av datorn när hon lyfte den och rakt ner på ett glas som var halvt fyllt med coca cola. Och där sitter mimmi och försöker att skaka av så mycket coca cola hon kan från den. och jag skrattade, ja gud jesus vad jag skrattade. och glaset gick såklart sönder och jag kände mig så dum, för jag kunde inte stanna och hjälpa henne eftersom mamma höll utanför och väntade.
så jag fick lämna henne där och sedan skrattade jag hela bilvägen hem.

Vet inte om jag ska gå och plugga eller om jag ska gå och fotografera nu.
Pluggandet känns mer välbehövligt faktiskt. suck får se, först och främst ska jag gå och byta om från sovkläder till några andra myskläder. Bekvämt ska det va. .

skulle skippat skolan

njäe skulle nog inte gått dit. men gjort är gjort.
Blev lite sämre, men nu är jag hos Sisilurum och då mår man genast bättre ;)

snart är det Let´s dance. Och jag tror faktiskt det blir Laila som får åka hem. sedan i finalen kommer det stå mellan magnus och morgan, och jag hejar faktiskt på magnus! =D

Inget religionsprov

Nej. skippar religionsprovet imorgon. Min lärare har sagt att jag själv väljer hur jag gör med det, och nu har jag bestämt att det blir inget prov imorgon. Det får bli på måndag eller något. Men imorgon blir det inte. får prata med henne imorgon om när jag ska ta det.

Har förresten glömt sjukanmäla mig dessa dagarna jag har varit hemma, så min ogiltliga frånvaro är nog riktigt hög. får kolla upp det och prata med min klassföreståndare sen när hon kommer tillbaka.

Nu ska jag ändå gå och plugga en halvtimme på religionen sedan får vi se vad jag hittar på. Är så sugen på att baka. hmm. ;)

rubrik

Gick ut en sväng precis, kunde inte hålla mig. det är ju vår och jag vill inte sitta inne och plugga.
Fick nyss hem papper från skolan, trevligt överraskad =)

nu ska jag gå ner och käka pancakes som min mami har köpt hem =)



VÅRTECKEN!

VÅR




Det är verkligen vår!
Och jag älskar'et!

Torsdag

Blev till att stanna hemma en sista dag idag, men imorgon är jag back on track.
Fick ett sms från tjejen som orsakade min hjärnskakning innan idag, eller ja kanske inte ska säga så för det var verkligen inte meningen men iaf.

Imorgon har jag religionsprov och fick lov att skjuta upp det om jag kände för det, men ska snart börja plugga så ska det nog gå bra ändå. måste verkligen skicka efter abonnemang idag också, det funkar inte längre med kontantkort utan gratis sms, pengarna är borta lika snabbt som jag har dom.
Så nu blire abonnemang med gratis sms alltid, himmelriket!

nej, nu ska jag först fixa med foto saker sedan ska jag börja plugga.

ha de fint så länge


Onsdag

ja åkte som sagt in om till skolan idag, var med på halva samhällen sedan gick jag därifrån.
hade sedan grupp diskussion om en bok vi hade läst på svenskan, det gick bra och läraren var nöjd.

Imorgon kommer en Rabbin till vår skola och ska prata, men mina lärare tycker inte jag ska till skolan mer förrän jag är helt återställd. Och jag får själv välja om jag skriver provet på fredag, men ska plugga hela dagen imorgon så ska göra provet.
Sedan är det 18 års fest på lördag, och jag vet inte riktigt hur det blir med den.. vi får se.

Så jag stannar nog hemma imorgon sedan åker jag in till skolan på fredag och gör provet iaf, sedan får vi se hur länge jag stannar. tror jag stannar hela dagen. vill inte missa mer teckenspråkslektioner nu. inte alls bra.

Var även ute och fotade en runda innan jag åkte till skolan idag. härligt att det börjar bli vår? Om det är! =)


Snart skola

Måste egentligen vara hemma idag igen pga av hjärnskakningen. så har skippat alla lektioner hela dagen, men måste in snart. har nämligen liten gruppdiskussion som jag måste vara med i annars hamnar jag i en annan grupp längre fram och det tänker jag inte.

Är inne så jag hinner gå på samhällen, kommer dock inte jobba eller ngt sånt. bara vara där lite. Men nu ska jag snart hoppa på bussen så måste ner och äta innan.

Kram J

Hjärnskakning

Ja, det är precis vad jag har.
Har inte gått gå i skolan idag, men åkte ändå in i typ 45 minuter och pratade med lite lärare. blev tillsagd att vänta med läxor och att anstränga mig till jag var helt frisk så jag vilade upp mig ordentligt.
Sjukt tråkigt att vara hemma när jag egentligen inte får sitta vid datorn, men jag kan inte hålla mig.

Hur det blir imorgon med skola får jag se, tror inte jag ska dit på lektionerna, men har prat i grupp efter skolan så måste dit på den.

Ändringar har börjat ske på bloggen, dock är den långt ifrån färdig. När allt är färdigt på den och när det börjar bli bättre väder kommer det laddas upp massvis med foto och mycket mer uppdateringar.


Vad har mer skett, jo i helgen var det fest, både fredag och lördag.
I fredags var det klassfest, så jävla lyckad. och jag säger bara en sak. BF07 <3
I lördags var det 18 års fest för Sara, så jävla lyckad! det var sjukt kul, och jag kan säga igen: BF07 <3 för vi hade sjukt kul ihopa.
Älskar verkligen att klassen är mer sammansvetsad än någonsin förr, men undantag för de flesta killarna, de är som de är.
Men iaf, girlsen i BF07, det är status! ;)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så andra avenyn börjar! =)

ciao

JAG ÄR NOG VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!

guuud vad jag är lycklig, glad och ja helt jävla överlycklig idag.

29 juli! låt tiden gå snabbt snabbt snabbt!

blev så glad att jag började gråta. det är inte illa alltså!


Gaaah, 29 juli. KOMSIKOMSIKOOOOOOOOOM!

tuuuuuuuuursdag

Tisdagar och Torsdagar är skoldagar som jag mycket hellre hade sluppit. engelskan drar ner viljan att gå till skolan något enormt.

Och jefflar vilket tjafs som utbröt i klassen under samhälles lektionen alltså. jesus säger jag bara. lite bråk om man säger så.

skulle egentligen iväg och övningsköra nu, men det blir så fruktansvärt mörkt så fruktansvärt snabbt också blåser det och regnar, så det får vänta till helgen då det är ljust.

När jag kom hem ringde bästisen Fjomp också pratade vi ett tag, sedan hade vi musiktävling, jag var inte så duktig om man säger så. Men det var ruuligt.

kvällens planering är att kolla på filmer från när jag och min syster var liten. det är så superkul.

/ciao


Onsdag

Idag kom där folk från MUF och sprang runt och pratade med alla möjliga folk på skolan.
Två killar kom till oss och den ena var ju supersöt. Det pratas massa och man fick lite armband och sånna saker.
Senare blev det prat med han den söta igen, också såg jag på hans tröja att han hade en sån brosch som där stod: "jag (L) SWE" på. Också tänkte jag att jag ville ha en sån, så pratvänlig som jag är så sa jag detta och vips så tar han av broschen från sin tröja och ger till mig. superkul.

Sedan vare dags för lektion, vilket resulterade i ett jeffla bråk. och läraren skrek som aldrig förr på mig. men men, sånt som händer...

börjar inte förrän 10.20 imorgon så kan sitta uppe länge idag, dock har jag ingenting att göra. men slänger upp en liten lista,

Dagens vill ha: Heelg
Dagens smink: samma som alltid
Dagens frisyr: halvt plattat skrafs
Dagens händelser: hmm, prat med MUF folk, varav en kille offrade sin brosch till mig för jag ville ha den. supersöt var han förresten. sedan fick jag även ett lila armband. det var väl det mest händelserika på denna dagen. Nej förresten. Gigantisk utskällning av babben också.
Dagens låt: ingen speciell tror jag.
Dagens planer: plugga...
Dagens saknad: ...
Dagens dummaste:  Babben, utan tvekan!
Dagens roligaste:  vene.
Dagens favorit: MUF killen
Dagens köp:  kindermaxi, klubbor och yoggi
Dagens godis:  kindermaxi och klubbor 
Dagens dryck: mjölk och saft
Dagens läsning: none
Dagens humör:  har varit olika under dagens gång.



Sen fåre bli en liten bild på broschen av MUF killen också bara för att det var kul..

// Ciao


2 mars

Skola idag.
Började dagen med Religion, sedan blev det samhällskunskap sedan idrott då vi simmade och övade på livräddning, sjukt tråkigt.
Lunch med gooood mat.

Sedan hade vi babben lektion där vi lyssnade på lite redovisningar och sedan dansade afrikansk dans och sedan hade avslappning.
Avslutade dagen med Svenska där vi fick reda på våra resultat från Referat provet vi hade i fredags. 13 stycken i klassen hade fått underkänt och när läraren sa det fick jag genast en klump i magen och tänkte; Helvete.
Får mitt papper och där står VG. och jeeeeeeefflar vilken lättnad!


Afrikansk dans


Inför avslappningen. Dock blev det mysigare sen med rullgardin och släckta lampor.
 
Nu har jag engelska glosor som väntar.
Tror det blir en ganska lugn vecka jag har framför mig. Tack för det.

då vare mars

Tiden går fort när man har roligt..
Imorgon börjar vi om på en ny vecka. Måndag igen. Simning på idrotten. jag tror jag dör.

Shit kom just på att vi har ett arbete som ska redovisas imorgon och vi har inte börjat. hahaha. detta var inte så bra precis..
Måste gå och skicka iväg lite sms om hur vi ska göra imorgon. haha.

godnatt

RSS 2.0