nu äre lite stressigt

På 1,5 timme ska jag hinna med jättemyckle. hur jag ska klara det vet jag inte.

blev prat med en lärare idag också.. Sedan även med A.  med vad allt handlar om säger jag icke förtillfället och inte sen heller.
Sedan fick jag ytterligare än klubba av A (: så snäll så snäll så snäll.

men nu har jag bråttom. duschen nästa.

Blir inte mer skrivet idag.
Ha en trevlig valborg allihopa och sup inte skallen av er! ;)

Skolan

sitter i skolan nu. började typ precis. alla sitter med varsen dator i knäet. vi ska egentligen göra lite test inne på www.jobbkoll.se men själv sitter jag med benen uppe på en bänk och skriver här.
ska plugga glosor också (A)

Godmorgon

L ringde och väckte mig imorse 08.30.
Liten förfrågan om vi skulle åka med hennes mamma in så kunde jag handla present till sisilurum och handla något gott till skolan innan så blev vi körda upp till skolan sen.
Så det blev till att pallra sig upp och åka in en hel timme tidigare än vad egentligen skulle. suck..

Så nu sitter jag här och käkar frulle, sedan blire till att göra sig iordning.

Märkte en sak som är sjukt typisk.. Igår vare superfint väder och då hade jag långbyxor.
Igår kväll plockade jag fram kläder till idag, mina kortare baggy byxor också äre jätteblåsigt.
men det får fan blåsa för jag ska ha dom och puuuuunkt slut! (:

Nu är bara frågan, vad tusan ska jag handla till Sisilurum?

tv, tv och tv

Har pluggat på glosorna nu i typ en halvtimme. Sedan får A förhöra mig imorgon (A)
Börjar inte förrän 12.20 imorgon, men ska möta L 10.30 för att gå ner att handla lite sedan tar vi bussen 10.57.
sedan blire till att käka och sedan plugga på glosorna lite igen.
låter bra låter bra.

Går dock ända till halv 4 imorgon, och sedan ska jag handla present till sisilurum så är inte hemma förrän 5, och då ska jag duscha, sminka mig, platta håret, klä på mig, fixa mat, handla igen och sedan ska jag försöka vara hos Anton vid 7. haha lycka till..

För tillfället är det Grey´s Anatomy som gäller, sedan fråga olle, sedan girls of the playboy mansion, sedan tror jag att det blir två avsnitt av scrubs :)

Fullspäckad kväll med andra ord (:

Näst sista skoldagen

jaha första skoldagen denna veckan avklarad. A ville veta varför jag inte varit i skolan dessa dagarna och när jag berättade hur saker och ting var blev han lite orolig. Så vi ska tydligen prata lite enskilt sen. Är verkligen jätteglad att han finns i skolan alltså. Sån stor hjälp han är, det är helt otroligt.

Sedan är han otroligt snäll också vad det gäller att få saker (A)
Låg i soffan och pluggade saaaatan inför provet. Så står han på ovanvåningen i skolan och kollar ner när jag ligger i soffan. Så frågar jag honom med världens snällaste röst om han kan gå bort och kolla om där finns Zoo klubbor i kiosken. Så han går iväg sedan kommer han tillbaka och släpper ner en klubba till mig som han köpt. Jag lyckades inte fånga den och den flög i marken och delades i två delar.
Och då går han iväg igen, kommer tillbaka, går ner för trappan och ger mig en ny klubba. Och den andra gick ju att äta ändå så där satt jag överlycklig med två klubbor =D
Sedan att man får lite annan mat när man är hungrig är ju också bra.

jag fasar inför studenten. Visst det är inte förrän 2010, men hur f*n ska jag klara mig utan A varje dag.

men nog pratat om honom. Huvudsaken är att han är bäst och att han får mig att vara i skolan..

För övrigt idag har vi spelat brännboll idag i skolan. och haft massa tråkiga lektioner. hade även ett litet snabbt utvecklingssamtal imorse på typ två minuter. Kändes lönt.. Men det såg jättebra ut fick jag reda på så vad mer begär man.

hade även prov idag. Trodde verkligen jag skulle få stort IG eftersom det var jätte mycket jag inte kunde, men det var nog min turdag eftersom det inte kom något om det utan svarade nog på allt utom en sak. Så definitivt godkänd (:

Haha L ringde innan och sa till mig att vi har en läxa till imorgon, vilket var att vi skulle skriva upp en nyhet varje dag från i torsdags, haha otur att ingen av oss har gjort det så nu blir det till att gräva i tidningshögen alltså..
har även glosor till imorgon så det blir plugg plugg plugg..

Och sedan äre ju: 3 jäkla månader till jag ska se E.M.D <3 guuuuuuuuuuud vad jag längtar! (:

Godnatt

Tillslut tog jag tag i pluggandet och har iaf skrivet lite. Även om tv:n lockade massvis hela tiden ;)
Haha, jag har trott att jag hade gratis sms nu igen, men det hade jag visst inte. haha bara en dag har gått på nästa faktura och jag har redan uppe i vad jag skulle försöka hålla mig till på en hel månad. Haha flåt mami (A)

Fick ett sms innan från ett nummer jag inte hade inlagt.
Så stod där: "Tja.. Jag är en stor beundrare :$. ha ha nä skoja bara med dig :). Men kommer du till mig på torsdag?"
Det var lilla Anton, så valborg blir hooos Aaaantooooon! (: kommer bli supertrevligt tror jag.

Men nu ska snart JennyPenny gå och lägga sig. Så godnatt till er.

Min såkallade pluggdag.. = fotografering

Mjo, det där pluggandet.
Blev inte mycket av det får jag ju säga.

Jehovas Vittne kom och ringde på, Men fick inte lov att öppna för mamma trots mitt tjat att få göra det.
men när dom hade försvunnit en bit gick jag istället ut och fotografera lite snabbt. Det var dock så trist väder. Men blev några bilder innan jag gick in.

Sedan en sak jag blev lite chockad över när jag var ute. Våra grannar, 9 respektive 4 år svär något så fruktansvärt. Och det värsta av allt, de får lov att göra det.
Asså snälla, 4 år gammal?! Man går på dagis i den åldern. Dagis och svär på det viset. Det är så jävla sorgligt rent ut sagt. Alla de svordomarna som hann komma ur det lilla barnets mun på 1 minut alltså, herregud säger jag bara..

men nu blir här lite bilder från idag sedan SKA jag faktiskt plugga. det har vi inte hört förr. NÄÄHDÅ!








Tisdag- ingen skola

Nä ingen skola idag heller. Men imorgon SKA jag pallra mig dit. Går ju bara onsdag och torsdag sedan är vi ju alla lediga på fredag. (:
Det fixar jag. (:

Dagen idag ska gå åt till att redigera bilder och sedan plugga till religionsprovet som är imorgon. good luck säger jag.

Men jag hade lite små tur idag. Sisilurum är också hemma så har lite sällskap på msn (:

...

Lite mer om eftermiddagen och sånt här.
Vid 4 gick jag ner till bussen för att dra med mig någon till affären eftersom jag tycker det är såå tråkigt att gå själv. Och visst fick jag napp och fick sällskap.
Skulle handla käk till mig och min syster, kyckling och pommes blev det. Mums.
Var faktiskt gott och det gick ner. Det enda jag ätit under dagen annars var ett plopp och lite annat godis. Inte bra alltså.

Sedan efter maten tänkte jag att det nog var bäst att sova en stund. Och jo visst, sov i 2 timmar. Sjukt skönt. Sedan ringde mami och ville höra hur det var med mig, men jag orkade inte svara så min syster fick sköta snacket.
Sedan ner i duschen och sedan lägga sig och kolla på 90210.

Imorgon äre skola hela dagen, sedan blire till att plugga religion hela kvällen förutom när det blir paus för att kika på Andra avenyn.
Nej, nu blire till att skriva upp lite till engelskan imorgon. börjar bli måttligt nervös.

Och idag kom jag på att det är ju valborg på torsdag och jag hade ju inte planerat något. Men jodå, ett samtal senare och valborg är fixat =D

Nej nu blire som sagt engelska.

Godnatt

Så trött så trött så trött

Kunde fasen inte gå upp imorse, var så jeffla trött. ingen frukost blev det heller.
Sedan in till skolan för att sedan åka hem en timme senare.
väl hemma somnade jag och sov ett tag.
Och jag är fortfarande riktigt trött.

Kvällen blir lugn med tv tittande och pyttelite engelska grej.

Godnatt

så får det bli. orkar inte sitta uppe längre. Denna helgen har inte givit mycket sömn. Ska bara tvätta av sminket sedan blire till att gå och lägga sig framför tv:n sedan sova.

Godnatt


Söndag

Hela dagen har spenderats med finaste.

Just nu äre Gossip Girl som gäller, sedan blire wipeout och sedan får jag se vad som händer.




You are the reason that I breathe
You are the reason that I still believe
You are my destiny
No there is nothing that can stop us
Nothing can ever come between us


Söndag morgon

Det blev inte mer uppdatering igår.
Efter att ha städat halva huset igår som tog flera flera timmar visar det sig ha varit totalt onödigt. Men nu blev det iaf gjort och istället för att få pengar av Mami nu så går hon med på att betala min mobilräkning som överstigit gränsen totalt.
Saken är den att fast jag har trott att jag hållt koll på mina sms så visar det sig nu att jag fick abonnemang några timmar tidigare än vad jag trodde. så där har jag skickat sms som jag inte har räknat med. Så helt plötsligt var mina sms slut och räkningen bara steg. Men nu tror jag att den har stannat. Har för 55 kronor för mycket, och månaden är inte slut så mami kan ju räkna med ca ytterligare  50 kronor.
Men men, det är bara en engångshändelse.

Dagen igår då. Blev en lugn kväll med några töser. Vi käkade mat, spelade fotboll med vovvsen, jag fotade såklart, sedan käkade vi glass och hallon och sedan blev det film.
Sedan sov alla utom jag och tycker det är så jävla tråkigt när folk somnar så där satt jag helt ensam och kollade tv. Så tillslut gick jag hem. Blev ganska sent om man säger så..

Och nu är jag redan vaken.. Egentligen skulle jag till min farbrors fjälla idag eftersom hon fyller år. Men nu har jag annat planterat och är inte så sugen på att sitta i en bil så himla länge faktiskt. Men åker med dom en bit eftersom dom ska köra igenom City och jag ska till just City idag.

Hoppas verkligen på att det blir riktigt nice väder idag också så man kan sitta ute i solen (:


Fy f*n säger jag bara

jag har städat hela dagen. fy jäklar vad jag har städat. och nu är jag färdig och nu äre itne ens säkert jag hade behövt det längre. Har väldiga problem med att skriva. har knappt ätit sedan sprungit runt i hela huset och stressat som f*n så just nu skakar hela min kropp.

Det får bli mer skrivet sen för just nu gåre inte så bra..

då vare lördag

tiden går snabbt när man har roligt.
Vet inte hur sent jag kommer sitta uppe idag alltså, men sen när jag väl har sovit och vaknat igen och det är dag så ska jag upp ganska tidigt för att åka in till stan. Äre jobbigt eller.. sedan hem och göra sig iordning. sedan börjar kvällen ;)

jag är trött! och hungrig. ovanligt. också har jag ont på benet sedan jag flög in genom fönstret (A)

nej godnatt till alla människor nu.




It's the way you make me feel
Spinning my world around
Tell me how can I walk away
I don't care what they say
I'm loving you anyway
It's the way you make me feel



aharu


Tja något sånt här ser mitt hår ut förtillfället. Känns fortfarande gult på vissa ställe men silvershampoo några gånger så ska det nog lösa sig.

Förövrigt kikar jag på talang, käkar godis och skickar sms.
Nu är jag lite ute på hal is vad gäller mina sms. Har 3000 gratis sms i månaden. och har typ 110 kvar att vända på typ en vecka. Och jag brukar vara upp i en 100 om dagen. Hur i h*lv*t*e ska jag klara det...

Resten av helgen

Det är ju faktiskt helg och då måste man skriva upp hela helgens planer kom jag på..

Ikväll blire nog bara hemmakväll.
Imorgon blire först till att grilla med lite vänner sedan möter vi upp festgänget som håller till en liten bit bort. Sedan går vi ut och gör mina fina stad osäker! blir great! 
På söndag är jag faktiskt ensam hemma, =D blir kanske till att dra till ystaden ändå. 

så det blir en lugn fredag och söndag. men på lördag smäller det! ;)



Jag ångrar att du gjorde mig kär & att jag trodde dina ord.

Heeeeelg!

Efter att dagen igår var lite halvt butter så har denna dagen varit sjukt kul.

Började 09.40 med religion, då vi såg en film om nunnor och att gå i kloster. Det var en 18 årig flicka som bestämde sig för att göra det. Och innan har jag pratat om att det hade varit kul att pröva i typ 3 dagar kanske. Men jag ångrade mig fetstort efter att jag sett filmen. Prata två timmar om dagen, det hade aldrig aldrig aldrig funkat för mig. Att inte få använda dator, tv, lyssna på musik eller något. Skona mig vad jag hade fått panik!
För övrigt på religionen satt jag i ett fönster på högsta våningen och dinglade med benen, och min lärare blev jätterädd att jag skulle sugas ut och ramla ner. Och jag menar, hur stor är den risken?

Men iaf, sedan vare lunch, gott gott gott.  Sedan blev det svenska, läste lite och kollade på en bit ur en film och sedan sjöng vi en sång som avslutning. Dålig sång btw.

Medan alla andra i klassen fick vi 4 teckenspråkare vackert dra sig till teckenspråkslektionen. Och det var på denna lektionen allt roligt hände. Vi började med att teckna lite om vad vi skulle göra i helgen och så. Sedan fortsatte vi med att gå igenom lite städer som vi inte hann förra gången. Sedan gjorde vi korsord, och om det är något jag verkligen gillar så är det korsord på teckenspråk. Riktigt roligt.
Mitt i korsorden hade vi sedan en liten 10 minuters rast. Och då gick vi ut för J skulle smöga. Sedan när vi skulle in igen så tänkte jag att fan heller att jag går hela vägen runt och bestämmer mig för att jag ska in genom fönstret. Sagt och gjort. Att hoppa in var inga problem, OM det inte hade varit så att jag på något vis i världen fastnade med foten och flög in, hade jag inte fått tag i bordet så vet jag en Jenny som hade slagit sig rejält. Nu vare bara benet som fick sig en smäll. Men som vi skrattade.

Sedan fortsätter lektionen, sedan sitter jag och pratar med vår lärare B och går igenom lite, och rättsom det var börjar alla andra skratta och jag förstår ingenting och inte B heller, men sedan kom det fram till vad det var alla skratta åt sedan var det jag som skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men vad orsaken var behöver vi inte gå in på här eftersom det är lite barnförbjudet.

Förövrigt idag har vi spelat kort. Jag och Anton kör som ett team, men vad hjälper det när han inte ens förstår spelet.. Sedan fick jag mig en bamsekram också idag (:

Ikväll skulle jag nog stanna hemma, men vi får se hur det blir med den saken.

Håret färdigt

Efter ytterligare två timmar hos frisören är jag nu färdig med mitt hår. Vet dock inte hur det ser ut än eftersom det fortfarande är vått, men hoppas verkligen på det bästa :)
haha sedan måste jag ju berätta en sak som jag tyckte var lite små skoj ;)

Gick ju in till frisören först efter skolan för att kolla om jag skulle färga det direkt då eller då senare på kvällen. Också sitter där en lite äldre dam och en kille i typ 22-23 års åldern och klipper sig.
Sedan när jag hade pratat och sånt så gick jag ju därifrån iom att jag skulle dit klockan 7 istället.
Nu ikväll när jag var där så berättade då min frisör att han killen hade frågat varför jag skulle färga om det för han tyckte det var jättefint och snyggt.. och då undrar jag om han behövde glasögon alltså. haha
Och det var superkul när hon berättade det. men vissa saker måste man vara med om.
 
Men nu ska jag gå och hämta något att käka, blir ju hungrig av all denna hårfärgning ;)

klockan 7 äre dags igen

Fy.. överlevde dagen med ett hår som inte uppskattades för fem öre av mig..

Ska dit igen klockan 7 ikväll och fixa det så det blir sweet.

Hinner inte skriva något mer nu. maten är färdig.

AJ!

Asså fy fan rent ut sagt vad ont det gör att bleka håret ända inne vid hårbottnen. Förtillfället är mitt hår jättevitt ända inne vid hårbottnen, sedan kommer där lite gult och sedan min vanliga blonda färg. Men ska bara behöva stå ut med det en dag. Imorgon ska jag dit igen och bleka bort det gula och sedan lägga en toning över så det blir en perfekt färg (:
 
ja, som sagt, inte världens bästa nu. Men det blir en bild sen imorgon kväll hur det helt färdiga resultatet blev. Dock är denna bilden ganska missvisande, det ser mycket mer orange ut än vad det är. Men ny bild imorgon..

Annars denna kväll ligger jag i sängen och har kikat vänner och room service. och nu ser jag på Grey´s Anatomy sedan blir fråga olle ;)


Godnatt

Onsdaag

Tredje skoldagen för denna veckan är nu över.
Dagen började ju bra.... naaaat! (;  var helt säker på att jag och Lis hade utvecklingssamtal idag, men ojsan, det var visst nästa onsdag, så hon missade sin sovmorgon.. haha flååååt (A)

Sedan hade vi naturkunskap, och nu är hela min baksida av blocket fylld med mönster eftersom jag är sååååå rastlös på den tråkiga lektionen. tihi. Sedan hade vi ledarskapslektion. vi spelade kubb och körde charader, skrev utvärderingar och sedan slutade vi den lektionen och gick vidare till svenskan. Fick redan på proven och lite så. Blev ett VG, men heter man Jenny blir man aldrig nöjd.
Sedan lunch, lite bättre mat idag iaf (;

Sista lektionen blev samhälle, vi fick lite papper om projektarbetet och sånt. Vi har redan vårt bestämt vad vi ska göra så det var inga problem :)
slutade 13.30 ungefär och då hade vi ju gott om tid på oss att gå ner till stationen, när vi går förbi ankdammen blev det kaos. Gässen var vilda, och då menar jag verkligen vilda! Helt jäkla galna, attackerade för fan nästan en och vi skrek lite och fick lite panik. Jeffla djur det där!

Sedan hem om till H i typ 5 minuter och sedan iväg till stationen.
Om en timme sitter jag hos frisören och färgar utväxten. hoppas nu verkligen inte att det blir orange för då får jag sitta där hela kvällen känns det som så det blir samma färg som det andra. Men bara till att hoppas på det bästa (:

Nu får mammsen snabba sig hem för hon ska hjälpa mig sätta i medel i håret så det inte gör så ont att bleka håret idag (:

Tiisdag

Kort dag idag. Började med naturkunskap. gick ganska snabbt.
Sedan vidare till engelska, och jag som brukar fasa inför engelska lektionerna tyckte det var helt okej idag, roligt till och med (:

Sedan käk, världens vidrigaste mat.
Sedan blev det till att lyssna på lite band som spelade i cafeterian och då fick jag även en klubba av Fjanton! (:
Sedan teckenspråk och slutade 13.00. (:

Sedan var det då att ta sig ner till stationen så snabbt som möjligt, men vi var nog födda med tur och fick skjuts av emil. Han körde snabbt, ja jäklar vad han körde snabbt. var livrädd (;

Väl framme i storstaden gick vi i lite affärer och jag hanlade ny foundaton (:
Sedan åkte L hem och jag träffade busen. Och jag fick bitas idag =D

Skulle egentligen ta buss hem men när jag såg hur äckligt många folk där var på den bussen ångrade jag mig gaaaaaanska snabbt och väntade på tåget istället.

Hem och kasta i sig mat sedan ner med mami och papi och kollade på fotboll. Fy fasen vilken spännande match. det stod 1-1 och när det är typ 10 sekunder kvar får min fina stads lag straff och sätter den och vinner! Så jävla grymma!

Nu äre duschen som gäller sedan äre andra avenyn (: <3 på det.

Mååndag

Dagen började med lite religion, lugnt och skönt. Sedan vidare till samhälle där vi hade läxförhör. och i fortsättningen skulle jag uppskatta om lärarna valde frågor efter det dom har sagt att man ska ha förhör på..!
Sedan vidare till idrott, killarna hade bad och vi tjejer+ anton var själva =D

Sedan käk, fy fan vad vidrigt det var.!
Sedan ledarskap inom lek och idrott och jag kan bara konstantera att typ halva vår klass är så jävla respektlösa mot alla så det är sjukt!
Sedan sista lektionen var svenska, lite kul faktiskt.

Förresten så var Musli på skolan idag, vi vet vad mina och H´s ögon var som fastklistrade på (;

Och för allas information, ska man försöka sno en klubba av mig så hjälper det inte att stoppa in den i sin egen mun för jag tar den igen. det funkar inte på mig. haha superskoj var det. (;

Nu ikväll har jag bla varit nere i affären, sedan skulle jag gå hem därifrån så ser jag att en liten Benjamin hoppar av bussen, så L får skjutsa mig snabbt dit sedan fick jag sällskap på vägen hem (:

Imorgon går jag i skolan mellan 08.10-13.05. Klagar inte! (:

Och nu ska vi avsluta med att lägga in en video som Sara visade på sin blogg, men det är så underbart så jag måste lägga in den.  Strunta i början och slutet, det viktiga är mellan 02.58 - 04.13.
Jag säger bara fy fan vad jag skulle vilja vara i hennes situation, om någon känner för att sponsra mig med en biljett till hans konsert, en plats längst fram och se till att jag blir uppdragen på scenen under den låten som han brukar göra så är ni mycket välkomna att göra det!




 
underbart

då var helgen snart slut

Och jag är helt slut.. Kvällen igår bestod av musik, dans, balkongvistelser, lite gott att dricka, kundvagnsrally och gungande.
Jag orkar inte skriva något mer om det nu.
 
Ska gå och göra mig iordning. Ska till A och H hade jag tänkt.
Sedan ikväll blire hem igen för att plugga och se Gossip girl och lite sånt skoj..

Bråttom

Lördag idag.. Upp vid halv 11 tiden, hämtade frukost och käkade frulle i sängen samtidigt som jag kollade på tv.
Sedan dags att göra sig iordning för att bege sig av till stan. Var på körskolan. trevligt trevligt..

Sedan hem igen och ner i duschen och sedan sova lite till. Måste ju vara pigg till ikväll (;
Jag har riktigt bråttom. Har inte sminkat mig, inte plattat håret, inte klätt på mig, inte ätit och vi planerar att åka om en timme.. Som vanligt ute i sista sekunden.

Men nu ska jag faktiskt ta tag i det och böra göra mig klar.

Ha en bra kväll!


Då var det helg igen

Känns riktigt skönt.
Började dagen med naturkunskap, helt okej idag faktiskt.
Sedan blev det religion, där vi fick sluta mycket tidigare för vår lärare är bäst och visste att vi hade prov och att vi var hungriga så vi fick gå och käka och plugga lite mer på provet.

Sedan var det då dags för Svenska provet. Gick helt okej, och det var bra det, för sitter man uppe halva natten för att plugga ska det iaf gå bra.
Sedan slutade resten av klassen och vi 5 teckenspråksnissar fick vackert gå på lektion där vi först pratar lite sedan ett litet prov/test. Gick relativt bra det med.

men nu till helgen;

Ikväll blir det lugn kväll med S-M. Blir godis käkande och lite Talang kikande skulle jag tro (:

Måste ta det lugnt ikväll, sedan dags att börja ladda upp sig inför imorgon. Det stavas: F-E-S-T!

Ska först till körskolan vid middagstid någon gång, sedan vet jag inte vad som händer fram till festen men är man i stan händer där alltid något. (;
Kommer bli en helt perfa kväll med grillning, liiiiite alkohol (;, kundvagnsrally också är den med det bästa folket!
PUSS PÅ DET!
 

Nu äre dags för käk (:

Aldrig varit i skolan så länge som idag

Fy fan rent ut sagt vad jag har varit arg idag. Andrew hade aldrig sett mig arg så det blev en upplevelse för honom..
Var redo inför engelska provet och kände att jag hade någorlunda bra koll på det. Men vissa omständigheter har gjort att vår engelska lärare inte kunde göra provet till oss utan det var hennes man. Och visst, det hade inte spelat någon roll för han visste vad vi skulle ha prov på.
de första tre sidorna var okej. De sista två ville jag bara slita i stycken. Det var inget för Engelska B kursen, snarare Engelska Q!
och dessa två sidorna gjorde att jag inte hann med min buss, utan jag satt kvar på skolan långt efter vi hade slutat. Efter att ha svurit massor om hur jävla mycket jag hatar engelska sket jag i resten och lämnade in utan att ha kikat på det sista.

Och gick därifrån jättearg tillslut, var arg på A också och allt var skit!
Men sedan fick jag lite käk av A så då blev jag på lite bättre humör. Sedan står vi där och pratar och lite sånt. Kollar på klockan, ojsan, bussen går nu.
Det blev till att halvspringa bort till Korsa och det var precis vi hann med bussen hem.

Och A, jag förväntar mig ett choklad imorgon! (:



Sedan svar till dig sara, orkar inte skriva i din blogg för jag är så lat. :
Men ja, det är avslöjat nu, men kul tyckte jag allt det var! (:



Förövrigt har jag svenska prov imorgon, och efter idag har jag lärt mig att hans prov är inte nådiga så vad sägs om att plugga? Ja vilken bra idé.

Tid bokad

egentligen börjar jag om 20 minuter.
Men som sagt så passade jag på att vila lite extra och börjar istället 12.20.

Mami skulle ner och klippa sig och färga håret så jag följde med ner och diskuterade vad vi skulle göra med mitt hår. Och på onsdag har jag tid klockan 4 för att fixa (: Superkul! =D

om en timme går bussen så det är nog bäst att jag går och sminkar mig och plattar håret. (:


det där pluggandet...

JAG ORKAR INTE PLUGGA ENGELSKA!!!


Om 35 minuter är det Grey´s anatomy. Och i pauserna och efter det och typ hela kvällen får jag råplugga.
Börjar egentligen skolan 10.20 imorgon. Men jag tar en liten extra sovmorgon och börjar 12.20 istället.
Nu den sista halvtimmen innan tv kikandet börjar ska jag riktigt råplugga också. lycka till säger jag till mig själv!

Skolan gör en dödstrött!

Blev aldrig några bilder från Kristianstad igår. Var så sjukt trött och det var så mycket tv program att se att jag helt enkelt stannade i sängen och kikade på det..

Och idag när jag kom hem, raka vägen hem till sängen, tv:n på och rättsom det var sov jag.
Imorgon har jag engelska prov, så hela kvällen SKA gå åt till att plugga på det..

Och skolan idag var faktiskt helt okej. kom till skolan och la mig i en soffa och halvsov till halv 9.  Började sedan dagen med naturkunskap, men den kommenterar vi inte för den gillas inte. Sedan vare dags för Babbens lektion där vi gjorde lite drama övningar och sånt. Jag skrattade mest genom allt.
Sedan vare svenska då vi gick igenom lite till engelska provet imorgon. sedan när det var färdigt övergick vi till vad som ska komma på svenska provet.
Sedan lunch, och som vanligt på onsdagar då vi äter sjukt sent är maten slut. Bra jobbat skolan!
Sedan blev det samhälle och fick reda på vad domen blev för de olika rättegångarna klassen var på för några veckor sedan. Fick även reda på lite prov resultat. Ett poäng ifrån alla rätt. =D duktigt ;)

Men nu blire lite bild bomb. Först från gårdagen i kristianstad och sedan lite från skolan idag.. :


Först roade jag mig med att fläta ihopa folks hår ;)


I väntan på bussen


Vi hittade eb automat där man kunde köpa nya tänder. Johanna slog på stort


Freddie och Johanna visade glatt upp sina nya tänder


;)


Utanför resecentrum i kristianstad



Också bilder från idag;


Lite dramaövningar


Ursäkta bildkvalitén. min mobil är inte världsbäst precis..


Nu är det slut på bilder för dagen. två dagar kvar sedan äre helg. Party party!

men nu: Käk och plugg!

Första skoldagen avklarad

Tro det eller ej, men jag överlevde första dagen..
Har massa bilder från Kristianstad idag och de kommer senare idag. Men ska först gå och duscha och allt sånt. sedan kommer big update från dagen.


bara för att..

KILLAR!

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på, antagligen rullar det miljoner tankar i henens huvud!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne, håll om henne och säg att allting kommer att bli OK för hon är ju med dig!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne, för just då önskar hon bara att du är hennes för evigt!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig .... Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan, och då kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör!
När hon ser ut som att någonting är fel .... Kyss henne och säg att det inte finns någonting att oroa sig för!
När hon säger att hon fryser .... Kryp lite närmare!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan!
När hon flirtar med dig .... Ignorera henne aldrig!
När det bara är du och hon i ett rum .... Be henne att stanna lite längre!
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon bråkar med dig .... Tänker hon väldigt djupt!
När hon tittar på dig med ögonen fulla av frågor .... Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida!
När hon svarar "jag mår bra" några sekunder efter att du frågat .... Mår hon inte alls bra!
När hon tittar sorgset på dig .... Undrar hon varför du ljuger!
När hon försöker få kontakt med dig varje dag .... Då söker hon din uppmärksamhet!
När hon smsar ofta .... Vill hon att du svarar åtminstonde en gång!
När hon säger "jag älskar dig" .... Menar hon det av hela sitt hjärta!
När hon säger att hon inte kan leva utan dig .... Då har hon tänkt klart att du är hennes framtid!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den!



vilken pluggdag det blev

Mjo, nästan..
Började plugga lite glosor sedan tröttnade jag, gick och kollade på tv, tog på mig ordentliga kläder, sminkade mig och iväg.. 

Pappsen gjorde mig superglad idag, så när han har löst problemet med lite kablar eller vad det nu var.. förstod inte riktigt vad han pratade om.. men iaf, när han fixar problemen så har jag massvis med kanaler på min tv. TACKIS! :) 

Men nu äre tid för käk. :)

Sista dagen i frihet..

Ungefär så känns det. Sista dagen på lovet, och imorgon är det tillbaka till skolbänken. Ska ha två lektioner imorgon sedan bär det av till kristianstad vid kvart över 12 eller ngt sånt..
Sedan engelska prov på torsdag, svenska prov på fredag och teckenspråksprov nästa tisdag.. :(

så nog har jag att göra i veckan..

snuttevovvsar

Middag idag hos mormor, ibland fick man "kom och hjälp mig att dö"- känslor. Mer om det behöver vi inte gå in på..


Sedan åkte jag med Sisilurum, Jeanette, Fredrik och Andreas till små snutte valpar. Sjukt vad söta dom var. Men snacka om att jag var livrädd för mamman. Bara till att tacka Sisilurum som skyddade mig ;)
Synd att de inte förbli så små..


Sötnos

Bara hemma om och käkar nu. Och nu ska jag iväg igen.. Heter man Jenny är man alltid ute och ränner! :)

Söndag- Påskmiddag

Igår var jag som sagt hos Firren.
Jag fick den stora äran att välja film. Och har man väl lovat mig det så äre bara till att gå med på vad jag väljer ;)

Första filmen blev:



Den var kulig.

Andra filmen blev:


SUPERKUL!!
riktigt skoj film. :)

Sen såg vi även den teckande Mr.Bean. haha.

Sedan när det var dags att åka hem så insåg jag hur mycket jag ogillar att åka tåg på helgkvällar. 3/4 är fulla på tåget. Och bakom mig satt små män som gapade och hade sig. Dom gick igenom raggningsrepliker. Men, det var inga bra precis.. ;)

Väl hemma hade jag nybakt bröd som väntade, och jag var hungrig så mums på det.



Och idag äre ytterligare en påskmiddag. Denna gången hos Mormor, vilket är 5 gånger roligare än hos farmor eftersom jag har min kära Sisilurum där.

Men nu är det nog dags att jag börjar snabba mig lite.. Om en timme ska vi gå, och som vanligt sitter jag här totalt ofärdig.. Suck på det också..

lördag- påskafton

om två timmar ska jag bege mig till Firren, kanske dags att börja göra sig iordning och käka lite.
Har bokat in en till nattgäst nu under mina ensamma vecka. bara några dagar kvar som jag inte har någon att umgås med. men det löser jag. :)

Kommer hem ikväll vid kvart i elva.

Laater

Godnatt

Det blev lite omändrat på bloggen idag.. igen.. Dock blev det bara något snabbt. Behöver nya bilder. Vad sägs om laxtrappan om två veckor M? :)

Middagen hos farmor ja.. den var inte sådär jätte kul med tanke på att jag var den enda personen under 40 lix.. 8-)

Men de sista 10 minuterna blev det skoj då det blev lite bus med T som vanligt! :)

Och har även fått reda på att jag kommer bo helt själv i en hel vecka i sommar! :), har redan fått några nattgäster till några av nätterna men det behövs fler till de andra nätterna och dagarna! ska bli så superkul!
Någon som vill joina en natt eller så?

Men nu ska jag stänga av datorn och kanske spela lite wii så här mitt i natten.

Godnatt

Långfredag

många frågor, men kommer inte fram till ett bra svar. ..




Inte världens bästa humör idag men lite samtal med M och P imorse blev man lite gladare av :)

om en timme ska vi gå till farmor... En timme? har precis gått upp ur sängen, blev sent igår och har legat och tänkt hur mycket som helst, och det gör mig inte någe klokare.. 

Men ska inte tänka så mycket på det idag, det är påskmiddag hos farmor och jag har inte käkat ordentligt på ett dygn så det passar bra.. 

Duschen nästa..  

......

Jag hatar att gå och lägga mig arg och irriterad. inatt har jag visst inget annat val!

..

Om En Kille...
¤Kysser dig på handen.... avgudar han dej
¤Kysser dig på kinden.... vill han helt enkelt vara din vän
¤Kysser dig på halsen.... gillar han dej
¤Kysser dig på läpparna .... älskar han dej
¤Kysser dig på öronen.... leker han bara
¤Kysser dig på ett annat ställe....låt det inte gå för långt...
¤Ser dej i ögonen....kyss honom
¤Leker me ditt hår... kan han inte leva utan dej
¤Har händerna runt din midja.... älskar han dej för mycket för att låta dej gå

Dag med sara! =)

Först och främst ska jag bara skriva en sak om inlägget som jag tror jag skrev igår (som numera är borttaget). Eftersom det fanns en som hade tolkat inlägget som att jag var gravid eller liknande så nej nej nej. haha. Och allting är löst angående det och allt är bra igen =)


Nu till dagen.
Imorse blev det upp och duscha och göra sig iordning för att sedan åka till Sara i ystaden.
Och hon var såklart inte färdig ;) Men tillslut blev hon ju det och vi begav oss mot stan. Och vi stannade lite på en lekplats och sedan var vi då framme. vi hamnade på Åhléns där vi kollade på barnböcker, ni vet sånna roliga där man ska känna på olika saker och skrapa och lukta på olika saker. Sjukt kul och det är så roligt att jag äntligen har hittat någon som också gillar att sitta och kolla i sånna böcker ;)
Sedan fortsatte vi vidare till andra skojsiga böcker som vi skrattade enormt åt!
Och självklart hände det lite incidenter under besöket. bara för att nämna en så stod jag och kollade på ngn sån här kanna, vet inte riktigt vad det var, skulle fint och lugnt hänga tillbaka den och PAAAAAAAANG. Locket flög i marken och det kändes som alla stannade upp och kollade på mig. och jag skrattade något fruktansvärt och skämdes gjorde jag nog också ;)

Sedan började vi känna av hungern lite, så vi gick till max och käkade, och även där hände incidenter med ketchup och lite så. Men det behöver vi inte dra upp detaljer på ;)

Sedan gick vi in en sväng på H&M där vi träffade två tjejer som sara kände, och jag blev så lycklig att den ena var längre än mig. hela två cm längre! det var så superskoj att jag för en gångs skull var den som var lite kortare. inte mycket, men lite och det räckte för att jag skulle bli glad! =)

Sedan gick vi vidare till hamnkiosken och handlade glass, och självklart välter sara ut sin glass på marken. Jag blir inte förvånad över sånt längre ;) Sedan vidare till Hemmakväll för att handla godis.
Vidare hem till Sara en stund, och plattade håret och checkade gamla bilder på datorn. gosh vilka hemska bilder! :O

Sedan blev vi körda till stationen där vi hoppade på en buss som tog oss tillbaka till min lilla stad för att kolla på fotboll, tyvärr förlorade min kära stads lag med 1-4. Men det tar dom igen sedan med att vinna alla andra matcher! =)
När fotbollen var slut var vi som istappar, jag hade så ont i kroppen så kall jag var. och det var jobbigt att gå hem med den kroppen. När vi kom till ICA hittade vi en kundvagn och passade då på att ha lite kundvagnsrally! :)

När vi tröttnat på det satte vi oss på torget för att vänta på bussen som skulle ta Sara tillbaka till Ystaden. När bussen kom sa vi hejdå och sånt, sedan ser jag att där hoppar av en styck Johanna från bussen, så fick sällskap hem! =) 

Nu sitter jag här och har precis käkat lite chokladpudding. mums mums mums.

Avslutar med lite bilder från dagen!


Saaaaaara! :)


Barnböcker inne på åhléns! :)


Glass glass glass


Sötnosen Sara


Ursäkta suddig bild, men glömde kameran till fotbollen, men här är en svag bild på när sara försökte värma sig efter fotbollen.


Sista bilden får bli på kundvagnsrallyt ;)

myskväll

Har precis planerat en film kväll med två vänner. De ska bara äta sedan ska vi ner till affären och handla lite gott gott. =)

Gomorrn.

Onsdag morgon. sitter här och käkar en liten frukost. Mormor ringde och frågade om jag skulle ha mat idag, så om 45 minuter ska jag vara där. Så det var bara att resa sig upp från sängen. =/ men gott ska det bli =)


Somnade irriterad igår. och nu har jag fortfarande tusen tankar som flyger omkring.

Och förövrigt inatt så drömde jag en väldigt obehaglig dröm.
Vi gick ner till min mormor och morfars gamla hus, direkt när vi kommer innanför dörren känns det så fel. Det såg så fel ut med andra människor i huset och deras saker. Det skulle vara min mormor och morfars saker. Jag fortsatte att gå runt i huset och massa minnen från morfar kom upp, och jag grät. jag kunde inte sluta gråta, ju längre in i huset jag gick desto mer minnen fick jag.

Vaknade sedan upp och kände att jag nog hade fällt någon tår i sömnen, sedan låg jag vaken en stund och tänkte på hur mycket jag saknar morfar, min älskade morfar.

Dagens Shopping

Idag blev det Center Syd med mami och syster. Har handlat alldeles för mycket de senaste två månaderna så efter denna gången räcker det på ett tag iaf.
Men blev lite bilder på det mesta som köptes. vissa saker missade jag att fota.


Två par ballerina skor
Trekvarts baggy jeans
Jacka


Ljusa jeans
ytterligare ett par skor
två tubtoppar


Tunn kofta
två bolero eller vad det nu heter
2 färgglada nagellack



Sedan blev det lite andra saker men orkar inte fota nu. kommer kanske en annan dag.

Nu ska jag springa ner i duschen, sedan ska jag se andra avenyn på datorn för att kunna se House ikväll =)

Gårdagen i bilder


Årets första glass i hamnen





Pizza käk ute i naturen


Malin njöt av solen


sista bilden får bli på malins nödlösning när hon frös om benen.

I stan

Härlig dag, sitter just nu hos hewe och slänger in ett inlägg snabbt. Idag har vi käkat glass i hamnen, åkt hem till vår lilla by för att sedan en timme senare åka hem. Sedan har vi käkat pizza och nu sitter vi här och vämer oss. Sedan blire kundvagnsrally ikväll ;)
kommer in bilder imorgon eller på onsdag. ska ju shoppa imorgon så får se om jag orkar.
Nu ska jag gå och vara social igen =)


....



Morgondagen är nu planerad. Det blir bowling, glass, pizza och film. Perfa dag med pinglorna själva!

Påsklov!

har varit extremt off de senaste dagarna men nu är jag tbx..

nu äre äntligen lov. och det ska bli sjukligt skönt. Hittilis ser veckan ut såhär:

Måndag: Umgås med girlsen i stan
Tisdag: Shoppa! 
Onsdag: 
Torsdag: 
Fredag: 
Lördag: 
S place
Söndag:  Påskmiddag hos mormor

De dagarna där e ledigt ska även en annan middag hos mormor in och en dag i ystaden med Sara. Men inte bestämt vilken av dagarna det blir. Och den dagen som blir över bli till plugg och bakning! =)

RSS 2.0