Sjukling

Jag är sjuk, väldigt mycket sjuk.

känns som världens lung inflammation. Jag som har så mycket planer nu på lov veckan. men jag stoppar i mig lite må bra medicin och tabletter så löser sig allt!

nu ska jag kolla på en film medans jag väntar på att Fjomp har tränat klart.

Torsdag

Ja nu sitter jag här igen, med en väska som knappt är packad. har jätte mycket kvar. Och ska gå upp klockan sju imorgon bitti. var och hämtade den bärbara dvd:n idag så jag har någe att sysselsätta mig med :P

Ja imorgon drar jag till Ullared. Första gången i husbil. =)

Men nu måste jag dra mig till tv:n och andra avenyn. Och ikväll är det även scrubs, 2½men och även det engelska gladiatorerna. Fasen vad kul det var när det svenska gick. Men får väl nöja mig med det engelska. ;)

Onsdag

Yeah onsdagen har nu flytit förbi. imorgon är det sista praktikdagen på en vecka och sedan ska jag möta upp Malin för att låna deras bärbara dvd till jag åker. Rätt nice att ha på resan dit och hem men även på kvällarna då jag inte kommer ha något att göra.

Ska sätta mig och skriva om praktiken nu sedan ska jag skriva upp vad jag ska ha med mig över helgen och vad jag måste komma ihåg att handla. Jobbigt jobbigt. Ska nog börja handla julklappar också nu i helgen. Vill vara tidigt ute :D

ha´re fint

Tisdag

Alltså i förra veckan på praktiken så kröp dagarna iväg. det gick så fruktansvärt långsamt. Men nu denna veckan, dagarna springer förbi och tisdagen är snart slut. Men det beror väl på att jag har så kul nuförtiden och trivs jätte bra. =) Imorgon är det bara dom minsta på avdelningen vilket jag tycker är riktigt riktigt skönt. =)

´jaha imorgon är det onsdag då som sagt, och då händer nog inget speciellt. sedan är det torsdag då har jag ett besök hos dietisten klockan 10.00. får inte glömma säga till om detta på praktiken imorgon. Sedan är det då fredag. vet inte alls hur dags vi åker men vi ska hämta husbilen hos min farbror och sedan drar vi till Ullared. Min handlelista börjar fyllas kan jag säga.


Men nej nu ska jag gå och fixa naglarna, sjukt hur mycket de slits av att leka varje dag. haha.

men ha´re fint


Måndag

Då vare måndag igen. Praktik som vanligt. Jag gillade verkligen denna dagen. Hade jätte roligt och lekte massor :P hade spring tävling och hela faderullan. Dock vet jag inte riktigt hur man ska gör anär man tävlar mot små barn, ska man låta dom vinna för att de ska bli glada eller what?

Och idag ska jag se på följande

* X-effect- 19.00 MTV
* Next- 19.30 MTV
* 2½ men- 21.00 kanal 6

Finns inte mycket att se idag. men men.

Sitter här och käkar choklad, nyttig som jag är =)

Men nu ska jag gå och slänga på mig lite bekvämare kläder.. Ha´re fint

Ny design är på väg

Yes, har inte skrivet så mycket. Fixar med en ny design och sånt. När det är färdigt så blir det allvar igen.
Och mitt rum ska också bli färdigt. började tömma idag och sedan ska det rivas tapeter och nya ska upp och nya saker ska upp och mer ska inhandlas. hur jag ska hinna är ett mysterium. men det löser sig.

Dagens tv program för min del är:

* 19.00- Miami ink. kanal 6
* 20.00- Hål i väggen. kanal 6
*  Andra avenyn kollar jag på hemsidan.

Och imorgon är det dags för praktik igen. Sedan den 7 november kommer min lärare på besök. fasar inför det.
och på fredag drar jag till ullared och kommer hem på söndag någon gång. =)

Jag hatar dig för det du gjort


Underbara praktik

Idag började min praktik då. När jag var utanför så var jag as rädd! kunde knappt gå så nervös jag var. Lite stelt var allt i början. Men sedan på eftermiddagen så lekte jag massor med barnen och allt kändes jätte bra :D trivs som fan rent ut sagt. Funderar på att kidnappa några underbara ungar som är det sötaste jag har sett. men tror inte det är en sån bra idé när man tänker efter. haha.

men jag ser verkligen fram emot sju underbara veckor på praktiken. =)


och jäkla skit med förändringar ibland. Pga att man bygger om i min lilla stad så kan man inte nu längre ta bussen från torget utan jag måste cykla till farmor och farfar för att sedan ta bussen därifrån. Okej, det är inte så långt men ändå! måste stiga upp tidigare i 2-3 månader framåt. hade inte klagat om det handlat om en vecka eller två. men 2.3 månader! det är sjukt!!

nej vad jag blir irriterad. men får väl hoppas på att torget blir fint och vägarna blir fina efter "renoveringen" eller vad tusan det är.

sitter och lyssnar på gammal musik nu, sjukt vad man kan låtar alltså. låttexter då alltså.

ska koppla ner datorn om en kvart typ för att plocka ihopa kläder till imorgon, för fy sören vad jag frös idag när vi var ute. Så nej leggins på under jeansen och tjockare tröja under jackan. JA TACK!

nej ha de finfint cupcakes!

Sista skoldagen imon

Dagen idag bestod av först sömn till halv 10 eller någe. Sedan upp och ringa dagiset jag ska praktisera på. Sedan ner om till affären och sedan upp till skolan och hålla i vår gympalektion med årskurs 2. Gick ganska bra, men herrejesus rent ut sagt vad de skriker och har sig. Men såååå söta va dom.

imorgon äre vår sista skoldag och sedan på fredag ska vi till vårt praktik ställe och prata och sedan på måndag påbörjar jag en sju veckor lång praktik + en veckas lov också. så åtta veckor utan skola. Klagar inte!

Vad händer och fötter ikväll. hm jo, ska nog gå och bädda ner mig i min säng och kolla på full frys så jag får skratta lite. ja så får det bli.

Ha de

Ingen skola imon.

Ja, imon har jag ingen skola, vi ska istället upp till skolan här i byn eller stan som jag föredrar att kalla det. Vi ska hålla i en idrottslektion med klass två. och vi har inte något planerat. haha eller jo uppvärmningen. men det vi hade planerat att ha som huvud aktivitet har dom tydligen jätte ofta så nu måste jag sticka iväg och kolla i lekböcker. suck.

jaja måste sticka har folk som väntar på mig.

haha och förresten jag hörde världens roligaste sak idag på bussen och det stämde så bra in på mig så jag baar satt och skratta. roar mig lätt.

trött och sleten

Igår va jag då i Y-town. mys på det. Jag har en väldigt stor önskning här i livet, tyvärr är det en väldigt omöjlig sådan. suck.

Iaf idag när jag vaknade klockan 5 på morgonen, ja mys på det, men iaf det blåste och regnade som jäkeln. Lyckades somna om och sedan blev jag väckt vid 10.15 och då hade jag typ en timme på mig att göra mig iordning för att sedan åka och käka middag, litet firande av morbror som fyllde år. och jag var sjukligt trött, tror jag slumrade till i duschen Och har inte mått helt 100 idag.

saknar söt gör jag också. =/

Iaf, nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli sju så Miami ink börjar =D, sedan äre hål i väggen och sedan får det bli Andra Avenyn på datorn. Får se om jag kollar på alla avsnitt nu eller om jag klarar mig till tisdag och torsdag. äre spännande slut så måste jag fortsätta kolla. fast det gör jag ändå beroende som man är. Och nästa gång det är något sånt med att träffa skådespelarna från AA så ska jag vara där först på plats, nu har jag missat många sådana och jag gråter när jag ser hur alla kramar skådespelarna eller faktiskt när dom kramar Jonas Bane (kim i AA). en sak är saker, jag ska dit och jag ska krama honom! punkt slut och jag ska gråta sönder. hihi.

Nej nu ska ja gå och byta om och fixa mat och seadn bänka mig framför tv:n och datorn.
ha de

Malmö idagrå

Ja idag for jag till Malmö. först och främst till ikea där det blev en hel del inhandlat. =) bara färg kvar nu så jag kan måla mönsterna på väggen. =)

Sedan blev det även 4 klädesplagg.



Ett paul frank linne, två frank dandy trosor och en annan tröja.

Yesyes, och nu ska ja bara äta och kolla på tv ltie sedan tar jag tåget 19.34 till Y-town och ser vad där finns för kul att göra. typ.

ha de.

Ännu en gång



ännu en före-efter bild.

Fusket i kändisvärlden.



Vilken är bäst? Förebilden eller efterbilden?

RSS 2.0