Stranden - riva sovrum

Imorse ringde då telefonen vid 9. Mormor. Hon undrade om vi skulle dra till stranden, så det var bara att dra sig upp ur sängen, trött som jag var. vid 10 blev jag hämtad och vi drog iväg. Lite färg blev det och lite ljusare hår. det är en sak jag älskar med sommaren när man är blond, det blir så mycket ljusare!
iaf, kom sedan då hem vid halv 4 och ser att nedanför balkonger ligger brädor o stuffs utkastade. whoot?!
Då var det renoveringsdag i mami och papis sovrum. så det var in och hjälpa till, tycker sånt är sjukt kul och få stå och slå isönder saker. haha sinnes sjuk är jag. =) men allvarligt så tycker jag det är underbart.

och nu sitter jag och planerar saker till nästa sommar. haha =)

Puss & kram/ Yéen

Insekternas år i år!

Och det menar jag verkligen, insekter överallt, getingar, spindlar (!!) allt, jag blir galen på alla dessa kryp!

Min dator är då baaack! love it.

Lite smått från min 4 dagars semester. Åkte då upp på torsdagen, många dryga timmar vill jag lova! Framme i hultsfred vid 1-halv 2. Hela torsdagen blev slappedag för min del.

Upp tidigt nästa morgon för att sätta sig på bussen till Astrid Lindgrens värld och kolla lite smått. Kollade på några shower och på allt annat där fanns. Och ni vet sånna här man sticker in huvudet i för att bli fotad med olika kroppar o så, en sån var inte hel när vi åkte därifrån (A) aja sånt som händer.
Sedan vare dags att åka tillbaka från hultsfred, sjukt vad mycket krångel där är med tåg där uppe. på resan till vimmerby slutade med att alla som skulle med tåget fick åka buss istället, och bussen stannade inte vid astrid lindgrens värld så han fick vända och krångla sjukligt mycket. Sedan på vägen tillbaka till hultsfred och då i väntan på tåget kom en taxi gubbe och sa att det var krångel (IGEN!) så det blev bilfärd till ngn station någonstannas och därifrån buss tillbaka till hultsfred. suck!

Sedan på lördagen var det slapp dag med wii spelande och tv tittande. Vid halv 4 drog det av till Storebro för att vara på allsång med bla Amy diamond, Mathias Holmgren, Hilda stenmalm, Hasse Andersson. och några till dårå. Stod och fishlade med förköpsbiljetterna till halv 6 sedan blev vi avbytta och vi gick och satte oss och åt och kollade på Allsången. Eftersom jag jobbade där lite fick jag en tröja och den fick jag sedan signerad av Mathias hilgren och amy diamond. =) hade det blivit tidigare påkommet hade jag kommit därifrån med allas autografer. men bättre lite än inget =).

Sedan var det då söndag och mami och papi hämtade mig i hultsfred vid 10 tiden och då åkte vi vidare till Ölands djurpark och var där hela dagen och fotograferade massor. Sedan var det dags för sista biten hem. Sedan sov jag gott den natten så slut jag var.

Och sedan dess har jag hunnit bo borta hos andra folk från torsdag till söndag. har även hunnit med stranden två dagar. och hoppas på att kunna sticka dit imorgon, men vädret blir sämre =/

Men nu kommer här någon/några bilder från hultfredshelgen, enjoy:


Amy diamond på scen









Solsken

Är vaken alldeles för tidigt idag, men det är isf solsken och varmt ute. =) Imorrn blir det stranden med mimmi och mormor. Riktigt skönt ska det bli. första strand besöket denna sommaren.
Annars idag ska jag ut , inte helt ovanligt, M kommer antagligen in till mig, L o J. Så får vi se om det finns någe skoj =)

Nu är mina baguetter klara i ugnen, får uppdatera om dagen senare.

Puss & kram / Yéen


Kortison salva och tabletter

Nu har jag varit hos farbror doktorn ( som var en tjej) hur skriver man då? tant doktor? syster doktor? no idea. men iaf, det slutade med att jag fick kortison salva och tabletter som jag ska ta till torsdag, blir det inte bättre eller om det blir värre så ska jag till sjukan. Passar ju inte så bra eftersom jag ska bo borta från torsdag och hela helgen och framåt. fast på fredag ska jag hem om eftersom farfar min fyller år så vi ska dit.
 Nu behöver jag some help! vad ska man köpa till en farfar i födelsedagspresent? Många förslag tas gärna emot!

Egentligen vill jag bara gå o lägga mig och sova nu. var så fruktansvärt skönt att få sova i sin egen säng inatt och inte på en luftmadrass som jag gjort nu i några dagar. Men är fortfarande extremt trött, men det har nog med mitt lilla (läs: stora) bett på benet som vi har no idea vad det är. Men syster doktor? tant doktor? whatever, tror att det är en trevlig fästing som har velat överföra sina snuskiga bakterier i mig. Tack för det. men det löser sig. det värsta som kan hända är ju att man trillar ihop och dör, men värre än så kan det inte bli. =)

och igår var det 9 veckor till Andra Avenyn börjar igen. och det innebär att idag är det "bara" 8 veckor och 6 dagar. =) Längtar ihjäl mig.

Chokladpudding, ordet bara kom upp i huvudet, jag måste göra chokladpudding nu, vad gott det hade varit. hoppas att här finns hemma alltså.

måste se efter.

Puss & kram / yéen


Home again

Då är jag hemma igen, kom hem 20.00 igår kväll. En dag tidigare än planerat.eftersom min snutte dator fortfarande är på lagning blir det inga bilder på mina äventyr förrän den kommer hem.

Igår var jag på Ölands djurpark och fotograferade massor. Men eftersom jag redan hade slösat upp massa minne på kameran till de andra dagarna i Hultsfred/storebro/vimmerby kunde jag inte fota så mycket som jag hade velat.

Iaf så sitter jag här och tråkar, skulle egentligen träffa Mimmi idag, men eftersom jag sitter hemma och väntar på att fabror doktorn ska ringa och jag ska åka till sjukan senare idag så blir det inget av det idag.

Har inget mer att skriva, utan det är bara till att vänta till datorn är hemma igen. då kommer det skrivas om äventyren =)

<3

/ Yéen

Framme i Hultsfred

Ja nu sitter jag i hultsfred. Resan hit var jätte dryg. tog cirka 4 timmar. Men nu är jag framme.
Är helt slut efter resan.. sitter här nydushad och kollar på tv och slappar..

Imorgon blir äventyret att åka till Astrid Lindgrens värld och kolla runt.. vet dock inte än om det kommer bli jätte kul, men det är iaf planerat så. kan väl bli kul kanske.

Och är det inte konstigt vad folk förändras alltså? för en vecka sedan lät det på ett vis och nu är allt helt annorlunda. Men tänker inte bry mig. Jag har lite semester och ska inte tänka på detta.

Nej nu börjar mitt tv program igen. Bloggar senare eller imorgon när jag kommer hem =)


imoorgon åker jag.

Lite flashback, Igår vare kiviks marknad. Hade jätte ruligt, fick även sån där 3 veckors tatuering och det lockar bara mer till att göra det på riktigt. Och i förr går krashade min snutte dator, så nu är den på lagning.
Och imorgon åker jag till Hultsfred och är där torsdag- måndag morgon. Och på måndag morgon blir vi hämtade tidigt på morgonen för att sedan åka vidare till Ölands djurpark och det betyder fota, fota, fota =) Kanske dyker upp små bilder här också, fast det lät dröja, först ska datorn tillbaka och då ska Redigeringsprogrammen installeras allra först, ja tack! men sedan kommer det bilder =) 
Känns som jag kommer glömma packa ner ngt av det allra viktigaste imorgon som jag ännu inte packat. hmm. Vet att jag kommer glömma ngt, det är så vanligt när jag ska iväg. Men kommer ha tillgång till dator i hultsfred, dock inte så mycket. Men kommer skriva mer sedan. Och kanske kommer mobilblogga imooorn. =)

Ha det toppen bra nu. och hjälp mig hoppas på sol! 


Shopping

Idag fick man dra sig upp ur sängen tidigare än vanligt för att åka till Y-town och handla lite saker.
Först bar det av till elgiganten för att lämna in Ph´s mobil på lagning, och in om på ica och handla lite päron eftersom hungern började märkas. Sedan in på Ohlssons basar för att Ph skulle handla present till en kompis. där inne bestämdes det att vi fick åka till Bo ohlsson och handla lite små detaljer till presenten.
Efter det var det dags för kläder m.m. Dagens inköp blev en svart kofta från H&M, svart och vita ballerina skor, Fransk manikyr set, saker till rummet och säkert mer som jag har glömt, ja jag visste det, köpte även smink och småsaker.
Och på tåget höll jag på att flippa ur, eller ja det var ju på stationen. Mitt rabattkort fuckade totalt, vet inte vad som hände med det men det var jätte konstigt. Så jag fick betala en annan biljett och sedan sa hon som kollar biljetter att jag inte hade behövt trycka en annan biljett. tackar vi för.
Sitter nu här och väntar på att första lagret till den franska manikyren ska torka vilket den ser ut till att ha gjort nu. Så nu blir det att fortsätta fixa det, sedan ut och kolla vad där är för roligt folk ute idag.

Have fun. // Yéen

RSS 2.0